VOLLEZELE - Opnieuw een kermis en halloweenfeesten aangevuld met de dag van het Brabants trekpaard

C21

VOLLEZELE - Opnieuw een kermis en halloweenfeesten aangevuld met de dag van het Brabants trekpaard

Editie_galmaarden_vollezele_leeft_2__kopie_
Vollezele Leeft, kermis tijdens het weekend.- Foto Marc Colpaert
 
Het comité Vollezele Leeft organiseert na een corona jaar terug Halloweenfeesten en de Dag van het Brabants Trekpaard op 15-16 en 17 oktober. Nieuw dit jaar is dat ze een samenwerking hebben met de KLJ Galmaarden om op vrijdagavond een fuif te organiseren. Het is belangrijk dat de jeugd mee hun schouders zetten achter dit prachtig evenement.
Op zaterdag gaan ze van start met een seniorennamiddag met een optreden van de Retro’s. Op zaterdagavond zijn er na de halloweenwandeling nog optredens van Jens en Bram & Lennert in een tent op het Oudstrijdersplein. De halloweenwandeling gaat terug langs een prachtig parcours en zal geanimeerd worden door verschillende attracties en een optreden van balletgroep Feniks.
Dag van het Brabants Trekpaard

Op zondag gaat de Dag van het Brabants Trekpaard van start met onder meer een wedstrijd voor Brabantse Trekpaarden en het provinciaal kampioenschap voor de verkiezing van het veulen van Vlaams-Brabant. Het museum van het Brabants trekpaard is  op zondag van 10 tot 16 uur open. Er is kinderanimatie zoals het vliegend tapijt, een demonstratie van garnaalvissers, een rommelmarkt en een groot aanbod van standjes met streekproducten. Ook de steltenlopers van Merchtem zijn van de partij. Op zondag is er de gekende Brillantworp om 18 uur. Omdat er vorig jaar geen Brillantworp is doorgegaan kan je dit jaar maar liefst 2 Brillant beelden winnen. Meer info over ons programma vind je op: www.vollezeleleeft.eu 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief