NINOVE - Het Kunst Ateljee +3 is dringend op zoek naar een lesgever of begeleider

C21

NINOVE - Het Kunst Ateljee +3 is dringend op zoek naar een lesgever of begeleider

Editie_ninove_ateljee_2__kopie_
Enkele sfeerbeelden.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_ninove_ateljee_3__kopie_
Enkele sfeerbeelden . - Foto Marc Colpaert
 
Editie_ninove_ateljee_4__kopie_
Kunstenaars aan het werk.- Foto Marc Colpaert
 
Kunst Ateljee +3 is dringend op zoek naar een lesgever of begeleider voor de wekelijkse vergaderingen op donderdag in De Kuip in Ninove. Wie zich geroepen voelt mag eens op donderdag een kijkje komen nemen, nadien gewoon gaan solliciteren bij de stad.
 
Bij het Kunst Ateljee +3 is elke jonge en oude senior welkom (vanaf 50 jaar). Op donderdag komen zij samen om te tekenen en/of te schilderen in de lokalen van de academie voor beeldende kunst in Ninove, Parklaan 1(De Kuip). Je kan kiezen om in de voormiddag te komen, in de namiddag,of je blijft heel de dag! Dit kan zowel voor beginners (er is normaal een leerkracht aanwezig), als gevorderden. In de voormiddag zijn de lessen van 9.30 uur tot 12.30 uur en in de namiddag van 14 uur tot 17 uur. Per beurt (voor- of namiddag) betaal je 4 euro of 2 euro (55+). 

De vorige lesgever stopte en dus zijn ze dringend op zoek naar een nieuwe kracht. "Wij zijn niet zozeer op zoek naar een lesgever, maar meer een begeleider. Iemand die ons soms met raad kan bijstaan, want iedereen mag gewoon komen schilderen, er staat als het ware niemand op uw vingers te kijken. Ik leg nog eens de nadruk op het feit dat er begeleiding is maar er wordt geen les gegeven, de stad is dus op zoek naar een nieuwe lesgever/begeleider.  Als er mensen zijn die zich geroepen voelen mogen ze op donderdag altijd eerst eens een kijkje komen nemen in De Kuip en nadien solliciteren bij de stad", vertelde voorzitter Marie-Jeanne van Israël.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief