VOLLEZELE - De Firma Castaar een creatief reclamebureau gaat van Kester naar Vollezele

C21 Css

VOLLEZELE - De Firma Castaar een creatief reclamebureau gaat van Kester naar Vollezele

Editie_galmaarden_castaar_1__kopie_
Christophe van Castaar in zijn nieuwe vestiging. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_castaar_2__kopie_
De firma is gelegen langs de Ninoofsesteenweg.- Foto Marc Colpaert
 
De firma Castaar eerst gevestigd in de Molenstraat in Gooik heeft zopas een nieuwe vestiging geopend langs de Ninoofsesteenweg in Vollezele. Bij deze firma zit men goed voor een creatieve reclame campagne en veel meer dan dat. Ze vertellen zelf dat : "Castaar is een advertising, graphic design, print & digital Agency. Think outside the box they say. We just burn that fucking box!", duidelijker kan het niet zijn. Ook voor tal van soorten van belettering kan men bij hen terecht.
 
 
 
Het was Christophe Dedoncker, nog maar 28 jaar jong, die vijf jaar terug van start ging met de firma Castaar. Vandaag werkt zijn vrouw ook mee in het bedrijf en nog twaalf andere medewerkers, van een steile groei gesproken! Wat ze doen is simpel, we laten de zaakvoerder even zelf aan het woord. 
"Ons uiteindelijke doel is als 'reclamebureau' de huidige reclamesector domineren en op z’n grondvesten laten daveren. We willen de beste zijn in alles wat we aanbieden en doen vandaag als relatief klein bureau, niet onder voor de ‘grote jongens’ uit de reclame wereld", aldus Christophe.
 
Met hard werken en een disruptieve insteek, creëren ze voor hun klanten visibiliteit die torenhoog uitsteekt boven de piles of shit aan visuele middelmaat. "Bij Castaar willen we dat onze klanten gezien worden en groeien. Daarom zijn we creatieve trendsetters met een allergie aan alles wat traditioneel is. Als one-stop-shop voor klanten die geen tijd te verliezen hebben doen we zoveel mogelijk. We werken van A tot Z. U mag dus gerust met uw project bij ons binnenstappen, wij maken er iets moois van", besluit Christophe.
De firma Castaar is dus verhuist van de Molenstraat in Gooik naar de Ninoofsesteenweg in Vollezele. Toch gaan ze hun locatie in de Molenstraat in Kester behouden. "Wij gaan daar iets nieuws mee doen, maar wat dat gaan we vandaag nog niet vertellen, binnenkort meer nieuws daarover", lacht Christophe van Castaar. Meer informatie over deze firma kan men vinden via: https://castaar.com

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys / Marc Colpaert | 05 aug 2022

archief