TOLLEMBEEK - Weerman Luc heeft een nieuw handboekje al de tiende versie

C21

TOLLEMBEEK - Weerman Luc heeft een nieuw handboekje al de tiende versie

Editie_galmaaren_weerman_luc_boek_1__kopie_
Greetje en Luc met het nieuwe boekje.- Foto Marc colpaert
 
Weerman Luc Herremans van het weerstation Meteo Tollembeek heeft een splinternieuw weerboekje aan de pers voorgesteld.  In tegenstelling tot de 9 vorige uitgaven, waar de klemtoon telkens op de bespreking van de waarnemingstoestellen lag , is dat nu anders en krijgen tal van weervragen een antwoord.
 
Bij deze kondigen wij aan dat het nieuwe handboekje van Meteo Tollembeek vers van de pers is gerold, zo vertelde ons weerman Luc Herremans samen met zijn vrouw Greetje. Maar het is niet zomaar een nieuw boekje de inhoud werd aangepast, we laten Luc zelf aan het woord.  "In tegenstelling tot de 9 andere uitgaven waar de klemtoon telkens op de bespreking van de waarnemingstoestellen lag , is dat nu anders en worden heel wat vragen beantwoord. Verder hebben wij ook ons programma voor de scholen hieraan aangepast."

Want niet alleen verenigingen ook tal van schoolkinderen komen samen met de juf een bezoekje brengen aan het weerstation. Door de opwarming van het klimaat is dit tegenwoordig een 'hot' item geworden. Meer weten over dit weerstation ga dan een kijkje nemen op: www.meteotollembeek.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief