GALMAARDEN - Met meer beschikbare bedjes nu hopen op 140 bloedgevers, u komt toch ook

C21

GALMAARDEN - Met meer beschikbare bedjes nu hopen op 140 bloedgevers, u komt toch ook

Editie_galmaarden_bloedgevers_2__kopie_
Er komen meer bedjes in het Baljuwhuis.- Foto Marc Colpaert
 
De Vrijwillige Koninklijke Bloedgevers Afdeling Galmaarden, organiseren op donderdag 12 mei tussen 17u30 en 21u00 hun tweede bloedafname van dit jaar in het Baljuwhuis in Galmaarden. Het aantal beschikbare bedjes wordt opgevoerd en er kunnen dus opnieuw 140 bloedgevers hun opwachting maken. U komt toch ook? 
 
Het bestuur vraagt dan ook de steun van haar trouwe bloedgevers om talrijk op te dagen op de bloedinzameling want deze geldt als test naar de toekomst toe. Komen er niet voldoende donors langs dan kan het aantal bedjes door het Rode Kruis weer worden terug geschroefd. Ook nieuwe bloedgevers zijn zoals steeds van harte welkom! Ben je bereid bloed te geven schrijf je dan vooraf in op het donorportaal van het R+ of bel het gratis nummer 0800 777 00. Link naar het donorportaal: https://donorportaal.rodekruis.be/.
 

De coronaregels zijn nog steeds van kracht. Breng dus naast je identiteitskaart zeker een balpen en je mondmasker mee naar de afname en hou voldoende afstand. Zoals steeds voorziet het bestuur een speciale attentie voor de aanwezige bloedgevers. Veel kunnen ze nog niet verklappen, maar deze keer is het iets warms tussen een broodje Kom dus zeker langs! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief