TOLLEMBEEK - Kermis met ondermeer na 12 jaar nog eens de botsauto's in het centrum

C21

TOLLEMBEEK - Kermis met ondermeer na 12 jaar nog eens de botsauto's in het centrum

Editie_galmaarden_kermis_botsauto_3__kopie_
Er waren er heel wat blij dat de botsauto's er weer stonden.- foto Marc Colpaert
 
Kermiscomité Tollembeek is er in geslaagd om een mooi programma in mekaar te boksen voor de kermis in Tollembeek. Zo staat er - en dat was al 12 jaar geleden - nog eens een 'botsauto's' of autoshooter in het centrum van Tollembeek.
 
Op 30 april en 1 mei is het kermis in Tollembeek en vandaag staat het centrum al goed vol. De mensen van het kermiscomité Tollembeek slaagden erin om heel wat kermisgasten te overhalen, om af te zakken naar Tollembeek. Zo staat er een schietkraam, een viskraam, een kindermolen, een lunapark en ja u leest het goed een autoshooter of botsauto's.
Ze gaan al van start op vrijdag 29 april met een wandeling/work out, vertrek vanaf 19 uur aan het standbeeld van Urbanus. Op zaterdag gaat het verder met een gezellige dansnamiddag in de zaal Willem Tell, afsluiten doen ze die dag met een fuif. "Maar er is natuurlijk heel wat meer zoals een familiefietstocht, petanque en natuurlijk de kermis zelf", vertelde Nancy Praet. Op zondag tenslotte gaan ze van start met een roefeldag vanaf 10 uur, er is een opendeurdag bij de technische dienst van de gemeente en er is een handelsbeurs. Heel wat animatie, u komt toch ook een kijkje nemen. pas wel op want als de kermisattracties open zijn is het centrum afgesloten voor het doorgaand verkeer.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief