GALMAARDEN - Geert Broodcoorens bracht Chayenne - het mooiste meisje van het land - even naar Galmaarden

C21

GALMAARDEN - Geert Broodcoorens bracht Chayenne - het mooiste meisje van het land - even naar Galmaarden

Editie_galmaarden_koers_6
Geert met de mooie Chayenne met een ijsje.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_koers_5__kopie_
Ook Milan was heel blij met het gezelschap.- Foto Marc Colpaert
 
Wie op zondag het mooie gezicht van Miss België ontdekte in het centrum van Galmaarden, of langs het parcours van het provinciaal kampioenschap Vlaams-Brabant, weet dan dat vastgoed makelaar Geert Broodcoorens(Groep BG) uit Galmaarden er in slaagde om deze frisse verschijning naar het Pajottenland te brengen.
 
 
Op zondag werd het nog eens een echt volksfeest in het centrum van Galmaarden. De hele namiddag liep er heel wat volk in het centrum van de gemeente. Het weer was dan ook schitterend, overal blije gezichten. Tussen de vele bezoekers toch ook een opmerkelijke verschijning van niemand minder dan Miss België 2022, Chayenne Van Aarle. En geloof me die mooie madam kwam daar niet zomaar even langs. Chayenne was er een hele namiddag op vraag van vastgoed makelaar Geert Broodcoorens. Het is trouwens niet de eerste keer dat Geert er in slaagt om een Miss België naar Galmaarden te brengen. "Ik heb dat gedaan om  het hele wielergebeuren een extra dimensie te geven(wielerwedstrijd provinciaal kampioenschap,red.). Tijdens haar bezoek heeft Chayenne niets dan positieve reacties gekregen. Het is dan ook een schone madam, die ik nu ga verwennen met een lekker ijsje", vertelde Geert Broodcoorens. Ondertussen genoot onze Miss van het hele gebeuren en kreeg ze heel wat verzoekjes voor een selfie met tal van mannelijke kandidaten. Zelfs het volledige mannelijke schepencollege wilde met haar op de foto, wij besparen u de foto! 
Tijdens een rustig moment konden wij even nader kennismaken met deze Miss. "Ik ben blij om hier te zijn. Ik ken de streek, want ik heb nog enkele jaren in Geraardsbergen gewoond", begint Chayenne.   Ze kwam trouwens zelf met haar wagen naar Galmaarden. "Ik moet niet dadelijk weten om mij te laten rijden, ik rijd graag zelf met mijn wagen dan vertrek je als je er zin in hebt. Ik was tevens aangenaam verrast van de vele vriendelijke mensen, de leuke sfeer in Galmaarden en een zeer vriendelijke gastheer Geert natuurlijk", lacht Chayenne terwijl ze geniet van een drankje.  Chayenne het mooiste meisje van ons land had het dus best naar haar zin in Galmaarden en een tip voor de mannelijke lezers, als je Chayenne ooit eens tegen komt,  wel ze heeft ongelooflijk mooie .... ogen!

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief