NINOVE - Winkelpark Ninouter en de vernieuwde N8 allebei open op 1 juni

C21

NINOVE - Winkelpark Ninouter en de vernieuwde N8 allebei open op 1 juni

Dsc_4553__kopie_
Feestelijke opening op 1 juni.- Foto Marc Colpaert
 
De kogel is door de kerk, op 1 juni zijn de werken aan de N8 eindelijk achter de rug en er is nog meer goed nieuws want een gloednieuw winkelcomplex met enkele winkels waaronder een Jumbo opent die dag de deuren. Het aftellen naar de grote opening van Winkelpark Ninouter kan beginnen want de deuren gaan open op woensdag 1 juni vanaf  8.30 uur. Dan worden de allereerste bezoekers ontvangen en wordt het winkelpark officieel ingehuldigd. Bovendien is er die dag extra animatie voorzien.  
 
Over Winkelpark Ninouter
 
Winkelpark Ninouter is een project van vastgoedinvesteerder Mitiska REIM. Het is gelegen aan de Brakselsesteenweg in Ninove en biedt plaats aan 6 winkels. Er worden 320 autoparkeerplaatsen voorzien en overdekte fietsparkeerplaatsen. De grote publiekstrekker wordt de eerste Jumbo supermarkt van de ruime regio.  Mitiska REIM ambieert met Ninouter een future-proof winkelpark te bouwen. De huurders kunnen gebruik maken van de energie opgewekt door de zonnepanelen op het dak. Onder andere een insectenhotel en inheemse beplanting stimuleren de biodiversiteit en zelfs nestkastjes op de parking voor het complex.
 

Ondertussen zijn de werken aan de N8 ook achter de rug, dit werd bevestigd door het Agentschap Wegen en Verkeer,  dat de vernieuwde N8 volledig op 1 juni zal opengesteld worden voor het publiek. U heeft dus geen enkele reden meer om niet naar dit nieuwe winkelcomplex te gaan. Meer info via: www.ninouter.be  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief