TOLLEMBEEK - ALL-MAT-EL bestaat dertig jaar en dat werd gevierd met een opendeur en drie keer meer ruimte in de zaak

C21

TOLLEMBEEK - ALL-MAT-EL bestaat dertig jaar en dat werd gevierd met een opendeur en drie keer meer ruimte in de zaak

20220625_150733__kopie_
Allmatel bestaat 30 jaar. - Foto Marc Colpaert
 
20220625_145118
Feest bij Allmatel.- Foto Marc Colpaert
 
20220625_145633
Een ruime keuze.- Foto Marc Colpaert
 
ALL-MAT-EL in de Vollezelstraat 21 in Tollembeek is dé speciaalzaak voor de Doe – Het – Zelver, opgericht in 1992. De zaak bestaat dus 30 jaar en dat werd gevierd met eenvernieuwde zaak, drie keer groeter dan de vorige zaak. Iedereen was op zaterdag welkom voor een drankje en een hapje te eten. Dankzij hun uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten en hun service op maat zijn ze  uitgegroeid tot een begrip in het Pajottenland.
 
All-Mat-El richt zich tot een breed gevarieerd publiek, waarin zowel de occasionele hobbyist, de echte vakman als de ambitieuze en gedreven doe – het – zelver vindt wat hij/zij nodig heeft. En dat is nogal een assortiment. Beits, oliën, vernissen, muur- en plafondverf, lakken, alle benodigdheden, verfmengservice. Maar ook boormachines, freesmachines, hogedrukreinigers, compressoren, schuurmachines, slijpschijven,LED lampen, halogeenlampen, zaklampen, werklampen, buitenverlichting. Aangevuld met batterijen, meettoestellen, schakelmateriaal, verlangkabels,…Kruiwagens, gipspleisters, montagematerialen, lijmen, ladders. Bouten, schroeven, nagels, deurbeslag, meubelbeslag, haken en opberging, hangsloten, brievenbussen,…gewoon teveel om op te noemen, heeft u iets nodig dan is de kans groot dat u het vindt bij ALL-MAT-EL.
Op zaterdag zette het team van Patrick, Pieter, Roby en Roan de deuren open om iedereen te ontvangen. De nieuwe zaak is drie keer groter geworden, veel meer keuze ook qua kledij, betere presentatie, er was een tombola, kraampje, hapjes en demonstraties van  allerlei toestellen. Allmatel is op zondag en maandag dicht de andere dagen zijn ze open. 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jun 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief