GALMAARDEN - Gratis een avondje plezier in het Baljuwhuis met 'Zomaar een zomeravond'

C21

GALMAARDEN - Gratis een avondje plezier in het Baljuwhuis met 'Zomaar een zomeravond'

Affiche_zomaar_een_zomeravond

Het evenement 'Zomaar een zomeravond' het gratis openluchtconcert in GC Baljuwhuis gaat terug door op woensdag 20 juli. Na een gecancelde editie in 2020 en een afgeslankte editie in 2021 zijn ze helemaal klaar voor een spetterende editie van Zomaar een Zomeravond. Dit jaar staan er niet minder dan 3 optredens op de affiche. Ze starten om 19.30 uur met The Crazy Disco Show for Kids. 

The Crazy Discoshow for Kids is een unieke show waar dansen en zingen centraal staan. De Crazy DJ zorgt er met zijn gekke stoten en zotte streken voor dat de kinderen zich nooit vervelen. Dankzij de live ondersteuning van leading lady Ymke, twee swingende danseressen en een heleboel fantastische cadeautjes worden de kinderen constant aangemoedigd om mee te feesten. The Crazy Discoshow for Kids is een niet te missen familiespektakel, want ook mama’s en papa’s zullen de tijd van hun leven beleven!

Daarna staat Yves Segers op de affiche. Yves Segers stond al als 16-jarige op de planken. Van 1990 tot eind 1992 fungeerde hij als de zanger van de populaire groep 'Toast'. Ik schreeuw het van de daken werd hun bekendste hit en was goed voor een gouden plaat. Yves Segers entertaint het publiek met zijn meezingers uit de Vlaamse top 10 zoals 'Café De Zwaan' en 'Waar zijn die handjes'. Ambiance verzekerd!

Ze sluiten de avond af met Straffen Toebak. Straffen Toebak is een Nederlandstalige coverband. Maar wel een heel speciale… Hun repertoire gaat van Will Tura tot Clouseau, van Paul De Leeuw tot Paul Severs, van Rob De Nijs tot De Kreuners, van Willy Sommers tot Slongs Dievanongs, van De Jeugd Van Tegenwoordig tot Nielson, van Corry Konings tot Zangeres Zonder naam… En ga zo maar door. Zangeres en gastvrouw Sarah is niet aan haar proefstuk toe. Sarah zong onder meer het duet 'You are the reason' met Koen Wauters. Haar single 'True love is tough' klinkt ook heel bekend in de oren. Samen met haar mannelijke zangpartner Wouter (finalist Idool) en een stel straffe muzikanten zingt Straffen Toebak de pannen van het dak. Dus… smeer de stemmen en maak de heupen los want we gaan voluit voor een hoge dosis feestgehalte! Zin in een zwoele zomeravond vol muziek en gezelligheid? Wees welkom in het GC Baljuwhuis om te genieten van sfeer en muziek bij een fris pintje of een lekkere kriek!

Praktisch:

 

The Crazy Disco Show for Kids: start om 19.30 uur (tot circa 20.30 uur)

Yves Segers: start om 21.00 uur (tot circa 21.45 uur)

Straffen Toebak: start om 22.00 uur  (tot circa 23.15 uur)

 

 

Iedereen is welkom! Gratis inkom.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief