NINOVE - De Grote prijs Beeckman-De Caluwé op donderdag 21 juli

C21

NINOVE - De Grote prijs Beeckman-De Caluwé op donderdag 21 juli

Beeckman-de_caluw___2022
De wielerwedstrijd voor elite met contract, de Grote Prijs Beeckman-De Caluwé, is een gevestigde waarde in de wielermiddens. De 79ste editie heeft donderdag 21 juli plaats, aan het begin van de zomerkermis.
De vzw Koninklijke Denderclub Ninove zal de renners ontvangen voor een wedstrijd over 13 ronden. Er is reeds een uitgebreid deelnemersveld ingeschreven.Het gevarieerde parcours loopt vanuit Ninove naar Meerbeke, via Denderwindeke en Pollare terug naar Ninove.
De start- en aankomstzone bevindt zich in de Onderwijslaan. De renners beginnen er aan om 14 uur. Over het volledige parcours zal eenrichtingsverkeer zijn ingesteld, in de rijrichting van de wedstrijd. Enkel op de gewestwegen (Boudewijnlaan, Halsesteenweg, Edingsesteenweg en Leopoldlaan) blijft het verkeer in beide richtingen mogelijk, tussen de verschillende doortochten van de renners. Langsheen het volledige parcours geldt een parkeerverbod. Datum: donderdag 21 juli om 14 uur. Start en aankomst: Onderwijslaan Ninove. De aankomstzone en de rest van het parcours zijn vrij toegankelijk voor het publiek.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jul 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 20 jun 2024

archief