GALMAARDEN - Bestel nu het Sinterklaasontbijt van Samen Helpen Galmaarden

C21

GALMAARDEN - Bestel nu het Sinterklaasontbijt van Samen Helpen Galmaarden

Editie_colpaert_galmaarden_samen_helpen_1__kopie_
Het bestuur van Samen Helpen tijdens een benefiet.- Foto Marc Colpaert
 

 Wie op zondag 4 december wilt genieten van een lekker Sinterklaasontbijt wel dat kan bestellen moet je doen voor 22 november. Een ontbijtmand voor een volwassenen kost 15 euro voor een kind 10 euro en u helpt er de kankerpatiënten van Galmaarden, Vollezele en Tollembeek mee.

 
Samen Helpen is al sinds 1994 aan de slag als vereniging om financiële hulp aan te bieden aan mensen met kanker in Galmaarden, Tollembeek en Vollezele. "Los van wat u verdient krijgt elk gezin - dat door kanker wordt getroffen - een som geld", vertelde voorzitter Roger De Nauw, want ziek zijn kost heel veel geld. Omdat ook dit jaar hun benefietavond niet kon doorgaan organiseren ze nu een Sinterklaasontbijt.  De opbrengst zal dan gebruikt worden om de kankerpatiënten uit Vollezele, Tollembeek en Galmaarden te helpen.
 
Bestellen kan tot en met 21 november via een overschrijving naar de  rekening van Samenhelpen met nummer BE 65 0352 2136 9296 ( met vermelding van naam,adres en type ontbijtmanden). Meer informatie kunt u vinden op hun facebookpagina of bij voorzitter Roger De Nauw, Stationsstraat 10 in Galmaarden
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 nov 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 nov 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 24 nov 2022

archief