GALMAARDEN - Vanaf april wordt Ludo Persoons de nieuwe burgemeester van Galmaarden

C21

GALMAARDEN - Vanaf april wordt Ludo Persoons de nieuwe burgemeester van Galmaarden

Colpaert_galmaarden_ludo_persoons_1__kopie_
Ludo Persoons.- Foto Marc Colpaert
 
Er komt een burgemeesterswissel want de CD&V Galmaarden deelt mee dat er vanaf april 2023 een burgemeesterswissel zal plaatsvinden in onze gemeente. Burgemeester Patrick Decat wordt 60 jaar en heeft beslist dat hij een stap terug zet. Hij blijft als schepen deel uitmaken van het schepencollege. De nieuwe burgemeester wordt Ludo Persoons. Dit hadden we nu echt niet zien aankomen.
Burgemeester Patrick Decat werd gemeenteraadslid in 1989. Hij zetelde 2 legislaturen als ocmw-raadslid en werd schepen in 2011. Vanaf 2013 werd hij eerste schepen. Tijdens de laatste verkiezingen behaalde hij de meeste stemmen in Galmaarden en werd hij burgemeester. ‘Het is een eer geweest om de afgelopen jaren jullie burgemeester te zijn. Bedankt Galmaarden! Met veel overgave zal ik mij verder inzetten als schepen’, aldus Patrick Decat.

CD&V Galmaarden draagt Ludo Persoons voor als nieuwe burgemeester. ‘Ik dank mijn partij voor het vertrouwen en zal mij voor de volle 100% inzetten voor onze prachtige gemeente’, zegt Ludo Persoons. Ludo werd raadslid in 2001. Hij werd schepen in 2013. Hij zal vanaf april het mandaat van burgemeester uitoefenen voor Galmaarden. Hij wordt hierin gesteund door een sterke en gemotiveerde ploeg van mandatarissen en het partijbureau. We bedanken burgemeester Patrick voor de afgelopen jaren en we wensen Ludo Persoons heel veel succes in zijn nieuwe opdracht. Een nieuwe burgemeester in april als dat maar geen heel vroege 1 april grap is. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jan 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief