GALMAARDEN - Theo Francken kwam zijn boek promoten in het Baljuwhuis

C21

GALMAARDEN - Theo Francken kwam zijn boek promoten in het Baljuwhuis

Editie_galmaarden_boek_theo_1__kopie_
Theo Francken hier samen met voorzitter Rudy Thiebaut.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_boek_theo_2__kopie_
Het nieuwe boek.- Foto Marc Colpaert
 
Theo Francken was gastspreker tijdens de nieuwjaarsreceptie van N-VA Galmaarden tevens kwam hij zijn boek NAVO promoten. Tal van mensen kwamen er eentje kopen. U was er niet bij spijtig, maar op het internet vindt u wel tal van websites waar u het boek nog kunt aankopen.
 
 
In 1949 werd de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) in het leven geroepen. Meer dan 70 jaar later bestaat het grootste militaire samenwerkingsverband ooit nog steeds. Toch leven we in een andere wereld met immense veiligheidsuitdagingen. Zijn we hier klaar voor? "Toen ik meer dan een jaar geleden van start ging met dit boek en dit vertelde aan onze voorzitter Bart De Wever zei deze, wie ligt daar nu wakker van. Maar door de oorlog in Europa is dit boek nu plots  een 'hot' item", lacht Theo.
 
Met dit boek NAVO brengen Theo Francken, Hendrik Bogaert en Peter Buysrogge dertien experts samen om alle politieke en militaire aspecten van ons militair bondgenootschap beter te begrijpen. Heel wat mensen kwamen een boek kopen en tevens een praatje slaan met Theo.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief