HERNE – Nu ook 55+plussers uit Galmaarden en Gooik welkom op Jeirn danst Geirn

C21

HERNE – Nu ook 55+plussers uit Galmaarden en Gooik welkom op Jeirn danst Geirn

Jeirn_danst_geirn
HERNE – Nu ook 55+plussers uit Galmaarden en Gooik welkom op Jeirn danst Geirn - Affiche
 

De komende dagen is het in het centrum van Herne alle hens aan dek want er dient onder meer te worden uitgemeten, afgebakend, uitgetekend, gemonteerd, aangesloten… Kortom er is werk in overvloed om voor het pinksterweekend alles terug in gereedheid te brengen voor de grootse jaarmarkt en de voorafgaande activiteiten. Zo moeten die dagen Herne en zijn ruime omgeving opnieuw kunnen vieren, fuiven en genieten. Met op vrijdag 26 mei vanaf 16u het Jaarmarktcafé, op zaterdag 27 mei om 14u30 de 55+-party ‘Jeirn danst Geirn’ en op maandag 29 mei vanaf 8 u de Jaarmarkt wordt het heel zeker terug een EFFENAF voltreffer.

Nieuw is wel dat na het succes van de eerste editie vorig jaar van ‘Jeirn danst Geirn’ deze keer op zaterdag 27 mei vanaf 14u30, op uitnodiging van het Herns lokaal bestuur en zijn adviesplatform Welzijn, ook de 55+plussers van buurgemeenten en mogelijke fusiepartners Galmaarden en Gooik uitgenodigd en bijzonder welkom zijn op de feestnamiddag.  

Op de planken zijn het dan Lindsay en Bart Declercq die garant staan voor zang, muziek en entertainment. Zij krijgen de versterking van Sanseveria die met zijn repertoire van duizend en één schlagers en bekende deuntjes absoluut borg staan voor een namiddag vol genot en plezier.

Kaarten voor die fantastische namiddag zijn nog te koop op het Herns gemeentehuis (Info 02/397 00 06). De inkom is 10 euro, koffie en mattentaart inbegrepen.

Wagens kunnen gratis achterlaten geworden aan de overkant van de feesttent op de Ninoofsesteenweg net buiten het centrum richting Ninove.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 mei 2023
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief