GALMAARDEN - Drank op een evenement mag alleen nog in een herbruikbare beker

C21

GALMAARDEN - Drank op een evenement mag alleen nog in een herbruikbare beker

Editie_galmaarden_gemeentehuis_3__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
Het lokaal bestuur Galmaarden heeft 1.000 herbruikbare bekers ter beschikking voor de organisatie van evenementen in Galmaarden. Want drank serveren op een evenement mag vanaf 15 juni alleen nog met herbruikbare bekers.
 
Let wel op, want alleen mensen die iets organiseren in Galmaarden en voldoen aan de volgende eisen komen in aanmerking voor gebruik te maken van de bekers : het lokaal bestuur, erkende en niet-erkende Galmaardse verenigingen (met zetel in Galmaarden), gemeentelijke adviesraden, scholen uit Galmaarden, externe organisaties waarin de gemeente participeert voor activiteiten op het grondgebied Galmaarden, organisatoren van buurt- en straatfeesten en lokale ondernemers; én die plaatsvinden op het grondgebied van de gemeente.
 

De uitlening van de herbruikbare bekers met bijhorende transportbakken is gratis. Er wordt enkel een waarborg gevraagd van 50 euro per transportbak. Iedere transportbak bevat 250 herbruikbare bekers. Zonder betaling van de waarborg wordt het materiaal niet uitgeleend. De bekers worden aangevraagd door middel van een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier tenminste 1 maand vóór de aanvang van het evenement in te dienen bij de dienst Vrije Tijd. Indien de aanvraag kadert in een evenementenaanvraag, wordt de uitlening van de bekers in de evenementenaanvraag verwerkt. De bekers dienen uiterlijk 5 kalenderdagen na het evenement, gereinigd, gedroogd en netjes opgeborgen in de daartoe voorziene transportbakken, teruggebracht te worden. Bij beschadiging, het ontbreken van artikelen en/of laattijdig terugbrengen, zullen er wel bijkomende kosten aangerekend worden. Meer informatie op de gemeentelijke website. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jun 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief