GERAARDSBERGEN - Braderie in het handelscentrum van Geraardsbergen

C21

GERAARDSBERGEN - Braderie in het handelscentrum van Geraardsbergen

Fotobijlage_3
Fotobijlage_1
 

 

Traditioneel organiseert  Handelscentrum Geraardsbergen VZW op het einde van de maand juni zijn driedaagse braderie. Dit jaar gaat dit door in het weekend van 23 – 24 -25 juni. ‘Geraardsbergen zomert’ is opnieuw het thema zodat het centrum van de stad in een zomerse sfeer zal baden. In het verkeersvrije centrum zwaaien de handelaars opnieuw hun deuren open en zijn er overal leuke koopjes te doen. Gedurende deze drie dagen wordt er ook gezorgd voor heel wat extra animatie.
Op vrijdag, als de werkweek er op zit, wordt gezorgd voor een gezellige ‘after work’-sfeer. Op verschillende plaatsen in het centrum zorgen DJ’s voor zomerse muziek en kan op terrasjes en aan bars een verfrissend drankje genuttigd worden. Op het stationsplein kunnen skaters zich uitleven op een aangepaste piste. 
Op zaterdag zetten we onze ‘kids’ centraal. Met skaters in de Adamstraat, een kids run op het Stationsplein en een cricusdemo in de Grotestraat komen de jongeren beslist aan hun trekken. Zoals op vrijdag en zondag zullen de allerkleinsten zich  op een aantal springkastelen kunnen uitleven. Muziek door zowel de KSA-fanfare als gebracht door DJ’s zorgen voor zomerse ambiance. 
Zondagnamiddag wordt familiedag. We doen het wat rustiger aan zodat iedereen gezellig kan kuieren, genieten van een drankje, van een babbeltje met vrienden, en bewonderenswaardige blikken werpen op de oldtimers, die na hun ochtendlijke rondrit zullen tentoongesteld worden. Daarbij zullen ook papegaaien voor animo zorgen. 
Kom dus genieten van de zomerse sfeer, neem plaats in onze reuze-strandstoel, laat je fotograferen, er zijn leuke prijzen te winnen. 
Deze zomerse sfeer kan je ervaren op:
Vrijdag 23 juni van 14 tot 22 u.
Zaterdag 24 juni van 10 tot 22 u.
Zondag 25 juni van 14 tot 20 u.
Het Handelscentrum Geraardsbergen kijkt er naar uit om aan alle bezoekers een sfeervolle braderie aan te bieden.

  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief