GALMAARDEN - Meester Wim stopt na 30 jaar met lesgeven, een oproep naar oud-leerlingen om hun meester Wim te komen uitwuiven op 24 juni!

C21

GALMAARDEN - Meester Wim stopt na 30 jaar met lesgeven, een oproep naar oud-leerlingen om hun meester Wim te komen uitwuiven op 24 juni!

Editie_galmaarden_wim_meester_2__kopie_
Meester Wim(rechts) met collega's en leerlingen van een tijdje terug.- Foto Marc Colpaert
 
Op zaterdag 24 juni zal meester Wim voor de laatste keer de leerlingen van het zesde jaar uitwuiven tijdens het schoolfeest. Wie ooit les kreeg van meester Wim mag daarom deze kans niet laten voorbij gaan en moet er bij zijn op het schoolfeest op zaterdag 24 juni om 15 uur. U komt toch ook? Want meester Wim gaat vanaf september 2023 geen les meer geven in de derde graad van het Sint-Catharinacollege in Galmaarden. Vanaf die datum zal hij de technische leiding en de organisatie van de verschillende scholen beheren en daarnaast ook nog tal van didactische projecten leiden. Meester Wim zal dan ook niet verdwijnen uit het Sint-Catharinacollege in Galmaarden de kleinste maar fijnste school uit de streek. Tijdens het schoolfeest zal meester Wim dus ook de laatste keer zijn leerlingen van het zesde leerjaar uitwuiven. 
 

Meester Wim Vidts is al jaren het gezicht van het Sint-Catharinacollege in de Bergstraat in Galmaarden. Hij begon in 1997 met lesgeven in het Sint-Catharinacollege in Galmaarden. Dat was niet het begin van zijn loopbaan want voor die datum gaf hij al enkele jaren les in Geraardsbergen. Meester Wim werd een vaste waarde als leerkracht in het vijfde en zesde leerjaar in de Bergstraat in Galmaarden. Gedurende de jaren kregen honderden meisjes en jongens les van Wim. Hij kan als geen andere leerkracht de kinderen mee op sleeptouw nemen door de verschillenden vakken. En natuurlijk stond en staat de natuur altijd op een speciale plaats bij meester Wim. Tal van moeders, vaders  en oud-leerlingen van Wim zullen wel een traantje wegpinken als ze lezen dat 'hun' meester Wim na dit schooljaar stopt als leerkracht.  Maar we gaan meester Wim toch niet zomaar laten vertrekken als leerkracht. Daarom een warme oproep aan alle oud-leerlingen die gedurende al die jaren ooit les kregen van Wim, kom op zaterdag 24 juni naar het schoolfeest in de Bergstraat in Galmaarden.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief