NINOVE - Jacques Vermeire en Luc Verschueren komen voor de derde keer naar Ninove

C21

NINOVE - Jacques Vermeire en Luc Verschueren komen voor de derde keer naar Ninove

Editie_ninove_standbeeld_3__kopie_
Zij hebben ook al kaarten. Foto Marc Colpaert
 
Liefst dertig jaar na hun iconische Zaalshows - de rode en de gele, met 1.150 voorstellingen voor 550.000 bezoekers, van 1989 tot 1995 -  is het legendarische duo Vermeire-Verschueren, fris als groentjes, eindelijk klaar voor een 'Zaalshow 2.0'. Het duo houdt nu maar liefst ook voor de derde keer halt in Ninove. 
 
Door de lovende kritieken na de première en het tv-programma met Urbanus en Eric Goens loopt de ticketverkoop als een trein. Dat is in Ninove, CC De Plomblom, niet anders. De eerste twee voorstellingen zijn reeds uitverkocht, daarom werd nu beslist om een derde show in te plannen. Die voorstelling gaat door op zaterdag 12 oktober 2024. Jacques Vermeire heeft een bijzondere band met Ninove. Zaalshow 2, de legendarische gele videocassette, werd opgenomen in CC De Plomblom. Ook vorige maand werd de nieuwe voorstelling opgenomen in Ninove. Tickets en info voor de extra voorstelling op 12 oktober in De Plomblom, via www.comedyshows.be
 
Tijdens het hindernissenparcours van 'Van 7 tot 77' - aangeverswissel, coronamaskers - zijn Jacques en Luc na al die jaren nogal stoemelings weer herenigd. Tot vrolijkheid van jong en oud, zo blijkt in dichte drommen voor méér dan 75.000 bezoekers op méér dan 130 voorstellingen. En kijk, met die onveranderde podium-chemie en onverminderde energie pakken de oeraangever en de überkomiek in 'Zaalshow 2.0' terug uit met een nieuwe parade aan typetjes en sketches. Alles voor een gulle lach die onstuitbaar door de zaal rolt. Jacques gaat zingen, Jacques gaat dansen, Jacques gaat volledig los in 'Zaalshow 2.0'. 
 
Ook nu weer geeft Luc 'Kevin De Bruyne' Verschueren de immer briljante assists en maakt Jacques 'Romelu Lukaku' Vermeire  steevast onweerstaanbaar het hi-ha-hilarische punt. Zien we daar een glimp van een vertraagde voetballer?! 'Zaalshow 2.0' is de nieuwe, groene dimensie van wat dertig jaar geleden al op hilarische wijze historisch was. De bekendste smoelentrekker van het land doet het anno 2024 zowel sneller als snediger dan ooit. 
 

Info en tickets: www.COMEDYSHOWS.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 feb 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief