Huldiging van de sporters in het Baljuwhuis in Galmaarden

C21

Huldiging van de sporters in het Baljuwhuis in Galmaarden

Editie_galmaarden_sport_1__kopie_
Paul Van Holen kreeg de trofee van Sportverdienste.- Foto marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_sport_3__kopie_
Tess Steenhoudt op het podium. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_sport_2__kopie_
De meisjes van On my Toes.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_sport_4__kopie_
Speciale gast Pieter Agneessens.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_sport_5__kopie_
Anky Vanderpoorten kreeg de trofee van Jeugdlaureaat.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_sport_8__kopie_
De mannen van SKO Vollezele.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_sport_6__kopie_
De G-Bloezers. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_sport_7__kopie_
Trofee voor laureaat van de Sport ging naar de U21 van FC Galmaarden.- Foto marc Colpaert
 
Het lokaal bestuur Galmaarden en de sportraad van Galmaarden huldigden op vrijdag 1 maart 2024 de personen en ploegen met een bijzondere sportieve verdienste in 2023.  Traditiegetrouw reikte de sportraad – in samenwerking met de sportdienst – de eerste vrijdag van maart de sportprijzen uit aan personen of ploegen uit de gemeente met een bijzondere sportieve verdienste. 
 
 Dit jaar waren dit ondermeer de U15 van FC Galmaarden, Jean D'Hondt(hondensport), Tess Steenhoudt (jumping), tafeltennisclub TTC Galmaarden en SKO Vollezele (voetbal).  Op de jaarlijkse sportviering werd de ‘Laureaat van de sport 2023’, de ‘Jeugdlaureaat van de sport 2023’ en  de ‘Laureaat voor sportverdienste 2023' gehuldigd. De avond werd muzikaal opgeluisterd door de G-bloezers. De G-bloezers zijn een groep enthousiaste muzikanten, ontstaan uit Harmonie De Vrede uit Gooik. Zij brengen toffe, leuke ambiance muziek en dit voor een zo ruim mogelijk publiek.
 
De Laureaat voor Sportverdienste 2023 werd Paul Van Holen, al jaren de drijvende kracht achter FC Galmaarden en tevens voorzitter. Hij begon als spelers, werd trainer en uiteindelijk al vele jaren voorzitter van deze voetbalploeg. Paul was duidelijk blij met deze trofee, al had hij de bui al wat zien aankomen zoals hij zelf vertelde. Hij vertelde tevens dat de voetbalclub dringend op zoek was naar vrijwilligers. Ondertussen waren tijdens korte onderbrekingen de meisjes van de dansgroep On my Toes, het beste van zichzelf aan het geven op het podium. Speciale gast die avond was Pieter Agneessens, die als sportman een motorongeval kreeg en zo een been verloor. Hij speelt vandaag bij de Red Flamingo's. 
 
De Jeugdlaureaat van de sport 2023 ging tussen de U15 FC Galmaarden, Anky Vanderpoorten(paardensport), of de kadetten Op & Over Galmaarden (kaatsen), het werd Anky Vanderpoorten die de trofee mee naar huis mocht nemen.
 
 
De Laureaat van de sport 2023 ging tussen De Skeile Barry's(zaalvoetbal), de U21 FC Galmaarden en Cindy Van den Bossche(atletiek), het werd de U21 van FC Galmaarden die voor het tweede jaar op rij kampioen werd. De sportieve avond werd afgesloten door de muzikanten van de G-Bloezers uit Gooik. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mrt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief