Oproep concessie voor het organiseren van groepsopvang voor baby’s en peuters

C21

Oproep concessie voor het organiseren van groepsopvang voor baby’s en peuters

Het lokaal bestuur van Galmaarden wil tegemoetkomen aan de nood voor opvangplaatsen voor baby’s en peuters (0 – 3 jaar), gezien het tekort in de sector. Ze wil de regierol opnemen in het aanbieden van extra kinderopvangplaatsen en stelt hiervoor een gebouw in eigen patrimonium ter beschikking, nl. Kammeersweg 8 te Galmaarden.
 
 
Onthaalouders, organisaties of zelfstandige opvanginitiatieven kunnen intekenen op de concessie, die kan opgevraagd worden bij de jeugddienst (jeugd@galmaarden.be – 054 89 04 35). De concessie stelt voorop om een groepsopvang samenwerkende onthaalouders te realiseren. Het lokaal bestuur beoogt hiermee een uitbreiding van kinderopvangplaatsen, waarbij het aanbieden van inkomens gerelateerde plaatsen mede van belang is.
De bekendmaking van de leidraad en de oproep tot indienen zal gebeuren via de gemeentelijke infokanalen (website, facebook, nieuwsbrief) en door het aanschrijven van bestaande opvanginitiatieven in de brede zorgregio. Concessievoorstellen worden verwacht uiterlijk vrijdag 21 juni 2024 om 12 uur.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief