In Tollembeek was het lang aanschuiven voor bureau 16, Urbanus kwam twee keer langs om te stemmen in de andere stemlokalen liep het vlotjes.

C21

In Tollembeek was het lang aanschuiven voor bureau 16, Urbanus kwam twee keer langs om te stemmen in de andere stemlokalen liep het vlotjes.

Editie_galmaarden_urbanus_stemmen_3__kopie_
Urbanus kwam ook stemmen in Tollembeek. Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_verkiezingen_3__kopie_
Bijna de hele voormiddag stonden er veel mensen aan te schuiven.- Foto Marc Colpaert
 

Wie in de gemeenteschool in Tollembeek moest gaan stemmen in bureau 16 had pech, want bijna de hele voormiddag stond er een lange rij te wachten om te gaan stemmen. Volgens de voorzitster van het stembureau was dit doordat sommige bijzitters niet op tijd ter plaatse waren, maar blijkbaar was het uur op hun oproepingsbrief verkeerd. Daarom kon men niet op tijd het stembureau openen en met als gevolg een lange rij wachtenden(zie foto). Urbanus moest daar ook zijn en kwam rond 9 uur al eens kijken, hij zag de bui echter hangen en keerde terug naar huis. Hij kwam dan maar na 12 uur terug om te stemmen en toen was er heel wat minder volk. Wij waren er zoals elke keer met de verkiezingen, ook weer bij. Van de voorzitster van het stembureau mochten wij binnen niet werken, dus maakten wij deze exclusieve foto van Urbanus voor het stemlokaal dan maar.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 20 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief