GALMAARDEN - Henri Spider komt opnieuw naar Villezjiel wonen

C21

GALMAARDEN - Henri Spider komt opnieuw naar Villezjiel wonen

Colpaert_galmaarden_spider_1
Henri met vrouwtje Magda. - Foto Marc Colpaert
 

Henri Spider komt in 2010 opnieuw in Vollezele wonen, zijn geboortedorp. De kans bestaat zelfs dat hij de volgende maanden opnieuw gaat zingen.Henri wordt in 2010 zestig jaar en het zal veertig jaar geleden zijn dat hij zijn eerste plaat opnam. Het liefst zou hij opnieuw live met orkest gaan optreden.

Hendrik Deschuyteneer in Vollezele beter gekend als de charmezanger ‘Henri Spider’ uit de jaren ’70 heeft al jaren een goed draaiende opnamestudio in Dendermonde. Volgend jaar wordt hij zestig jaar en zal het veertig jaar geleden zijn dat hij zijn eerste plaat opnam.
 
“ Nu ik bijna gepensioneerd ben, begon het stilaan te knagen om samen met mijn vrouw Magda opnieuw naar onze geboortestreek Vollezele te verhuizen”, vertelde Henrik. In de Repingenstraat in Vollezele vond hij een geschikte plaats om opnieuw een vaste stek in Vollezele te verwerven. “ Ik heb heel graag in Dendermonde gewoond (waar hij zijn opnamestudio heeft), maar als ik stop met werken, dan is er eigenlijk niets meer dat me bindt aan deze streek. Daarom besloten wij om samen iets te zoeken in Vollezele en we vonden een geschikte locatie. Er moet nog heel wat gebeuren, het oude huis zal afgebroken worden en er komt een nieuwe woning. De leefruimte zal volledig op het gelijkvloers gebeuren. In deze woning zal tevens een verdieping worden voorzien die kan aangewend worden als opnamestudio”, verzekerde Hendrik.
 
Na zijn succes single ‘Villezjiel’ uitgebracht in 2008 kreeg hij van verschillende mensen de vraag, om opnieuw met het zingen te starten. “ Na de single ‘Villezjiel’ werd ik alsmaar meer gevraagd om terug op te treden. Ik denk er dan ook aan om dit opnieuw te doen in 2010. Ik zou dan liefst live met muzikanten willen optreden en zou dan in eerste instantie moeten nagaan of ik de geschikte muzikanten of orkest kan op de kop tikken”,zei een herboren Henri Spider.
 
En dat hij klaar is om opnieuw op te treden is meer dan duidelijk, onze Henri heeft zo al wat in gedachten. “ Tegelijk met de geplande heropstart van mijn optredens, wil ik graag een dubbel cd met ongeveer 40 nieuwe opnamen met gekende hits en nieuwe composities op de markt brengen. Alles bij elkaar zullen mijn bouw- en nieuwe muzikale plannen enorm veel tijd vergen, ik zal dan ook veel moeten schipperen om dit te kunnen realiseren. In elk geval wordt daar nu al aan gewerkt”, besluit de toekomstige zanger Henri Spider.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 nov 2009
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief