HALLE - Fiets en leer bij fietsen

C21

HALLE - Fiets en leer bij fietsen

Fietserbondjabedoe

Met mooi weer in het vooruitzicht wil Fietsersbond Pajottenland mensen bewust maken van het belang van kwaliteitsfietsen. Een goede fiets rijdt makkelijker, comfortabeler en is verkeersveiliger. Daarom fietsen ze op zondag 13 april langs Halse fietszaken en leren het verschil kennen tussen een kwaliteitsfiets en een rammelbak.

Tijdens deze fietstocht krijgt men info en demonstraties over de kwaliteit van fietsen en haar onderdelen, met Tips &Trucs zoals banden plakken, fietsonderhoud, remmen en versnellingen bijstellen. Tevens voorziet men tijd voor een vragenronde.
Mankementen aan de fiets kunnen tot ongevallen leiden. De belangrijkste fietsmankementen zijn: kaderbreuken (33%), defecte remmen (24%) en kettingperikelen (16%). Met deze FIETS EN LEER BIJ FIETSTOCHT wil de Fietsersbond fietsers bewust maken van de mogelijke risico's die minderwaardige fietsen met zich mee kunnen brengen. Goede kwaliteitsfietsen en fietsen die goed onderhouden zijn, dragen bij tot de algemene verkeersveiligheid.
 
Als het gaat over waar men een fiets koopt is de Fietsersbond zeer duidelijk: een gespecialiseerde fietshandel geeft goed advies naar gelang het gebruik, heeft een ruim assortiment volgens ieders budget en voert perfect het nodige onderhoud of herstellingen uit.
 
Fiets mee en leer gratis bij dankzij de medewerking van Ava fietsen, Cycles Union, Fietsatelier en T-bikes. Om organisatorische redenen is inschrijven gewenst. Iedereen welkom.
Afspraak op zondag op zondag 13 april om 14 uur – Grote Markt HALLE
Inschrijving: Tel.: 02 356 54 31, Gsm: 0496 799 642 – fbpajot@scarlet.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mrt 2008
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief