HALLE - Bij LMG bvba gaat men je nog beter dienen!

C21

HALLE - Bij LMG bvba gaat men je nog beter dienen!

Lmg1
Lmg2
 

Zaterdag 12 en zondag 13 april is het Openingsweekend van de spiksplinternieuwe vestiging van de LMG bvba, gesitueerd op de August De Maeghtlaan 277 te Halle, in de gebouwen waar vroeger Banden De Proost gevestigd was. Voor wie deze klassezaak nog niet zou kennen: LMG bvba staat voor Lories Merckx Glen en je kunt er terecht voor o.m. Leefkeukens Trybou, kwaliteitsvloeren, wandtegels, sfeerverlichting, tuinmeubilair, laminaat of met andere woorden alles voor de moderne huisinrichting en nog zoveel meer!.....

LMG was vroeger gevestigd in de Warande te Essenbeek-Halle en was aan verhuizen toe…
Mede-zaakvoerster Regine Merckx: “In Essenbeek beschikten wij wel over twee stockeerruimtes maar geen eigenlijke toonzaal, wat toch een serieuze handicap betekent. Ook al omdat onze zaak duidelijk in de lift zat en zit en wij van “ondernemen” niet schuw zijn, keken wij uit naar een grotere ruimte en als het kon een betere ligging. Tot wij ons oog lieten vallen op de vroegere gebouwen van banden De Proost die te koop stonden en hier zijn we dan. Voerden wij vroeger al een goede service hoog in ons vaandel, gaan wij nu onze klanten nog meer kunnen verwennen met nog een betere dienstverlening! We kunnen ons nu ook tot een breder publiek richten.”
Voor de vele bezoekers tijdens dit Openingsweekend was de “nieuwe” LMG een verrassing van formaat, een pracht-realisatie op zo’n korte tijd. Niet alleen ruim en overzichtelijk, ook functioneel en voor iedereen gemakkelijk toegangkelijk. Ook voor rolstoelpatienten! Het lint werd doorgeknipt door de Halse burgemeester Dirk Pieters, geflankeerd door zaakvoerders Rudy Lories en Regine Merckx.
LMG bvba ontvangt je graag alle dagen van de week, behalve op zondag, van 9u tot 12.30u en van 13.30u tot 18.30u. Voor meer info tel. 02/360.15.10.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2008
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief