HALLE - BEKER VAN HALLE VOOR KAVVV-PLOEGEN

C21

HALLE - BEKER VAN HALLE VOOR KAVVV-PLOEGEN

Fcs_lembeek
Vk_buizingen
 

Omdat het KAVVV geen Willemsbeker meer organiseert, kwam FCS Lembeek op het idee om een bekercompetitie tussen Halse ploegen te organiseren. Acht ploegen dingen nu naar de beker van Groot-Halle voor KAVVV-ploegen. FCS Lembeek staat dit jaar in voor de organisatie en het is de bedoeling dat iedere ploeg die nu deelneemt, het de komende jaren ook organiseert.

Er zijn reeds een aantal wedstrijden gespeeld : in poule A verloor FC Congo van Lamme Guiche met 0 – 3, FC Nissan Essenbeek en FC Stroppen speelden 1 – 1 gelijk.
Vorige maandag won FC Congo van Stroppen met 2 - 1
 
 
In Poule B won FCS Lembeek nipt van Celtic Halle met 3 – 2, VK Buizingen pakt ook 3 punten, het won met 2 – 1 van Hondzocht. Celtic Halle verloor dinsdag van VK Buizingen met 1 – 2. FCS Lembeek – Hondzocht werd woensdagavond afgewerkt : hier was de organiserende club duidelijk de sterkste : eindstand 3 - 0
 
 
 
In de kwalificatie wedstrijden van deze week kunnen we u al meegeven dat dinsdag 6 mei Lamme Guiche van FC N. Essenbeek won met 3 – 1.
 
Woensdagavond won FCS Lembeek van VK Buizingen met 2 – 0. FCS Lembeek maakte
1 – 0 net voor het half uur en versierde een strafschop op 5 minuten voor de rust.
 
Donderdag 8 mei om 19u15 is er de wedstrijd Celtic Halle – Hondzocht.
 
Aanstaande zaterdag 10 mei zijn er 2 wedstrijden om 14 uur FC Congo – FC N. Essenbeek en om 16 uur Lamme Guiche – FC Stroppen.
 
Dinsdag 13 mei wordt er voor de 8e en 7e plaats gespeeld, donderdag 15 mei voor de 6e en de 5e plaats, telkens om 19u15. Zaterdag 17 mei om 14 uur wordt er voor de 4e en 3e plaats gespeeld.
 
De finale wordt gespeeld om 16 uur . Dat alles op het terrein van FCS Lembeek op de Patersweide aan de Zenne in Lembeek.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2008
Didier Decooman
Didier Decooman
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief