HALLE - De Vrie Kadeikes nodigen Nigel Williams uit

C21

HALLE - De Vrie Kadeikes nodigen Nigel Williams uit

Halle_vrie_kadeikes_halen_nigel_mansel
 

De Halse carnavalgroep De Vrie Kadeikes nodigen op zaterdag 24 mei Nigel Williams met zijn stand up comedy show uit voor een optreden in ’t Vondel. Deze groep heeft blijkbaar iets met stand up comedy, want de vorige jaren hebben zij ook Raf Coppens en Bert Kruismans naar Halle gehaald.

Waarom nodigt een carnaval iemand als Nigel Williams uit, vroegen we aan voorzitter Dirk Vandenbranden.
“In de eerste plaats is dat om fondsen te verzamelen voor werking van onze carnavalgroep, maar ook omdat we daarmee een ander publiek bereiken. De meeste carnavalgroepen geven een eetfeest en daar zijn de meeste bezoekers de andere Halse carnavalgroepen die zich gaan laten zien. Met Nigel Williams bereiken we naast carnavallisten ook een volledig ander publiek”.
 
Voorzitter Dirk Vandenbranden liet zijn oog op Nigel Williams vallen toen hij een optreden van hem in Dranouter bijwoonde.
“Nigel Williams is een echte comedy man in de stijl van Bert Kruismans die we twee jaar geleden hadden. Raf Coppens echter die vorig jaar naar Halle gekomen is, was meer een cabaretier”, zegt voorzitter Vandenbranden.
 
Kaarten voor het optreden van Nigel Williams kosten 13 euro en zijn te verkrijgen bij de leden of op 0475/34 05 78. Aan de kassa kost een kaartje 16 euro. Op 24 mei gaan de deuren van het Vondel open om 19 uur en het optreden begint om 20 uur.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief