HALLE - Run to Walk – day op 31 mei

C21

HALLE - Run to Walk – day op 31 mei

Halle_run_to_walk
 

Op 2 november 2008 lopen Filip Debast, Hilde Van Roy, Nadine Marcelis en Rudy Cruysbergs de vermaarde marathon van New York. Met hun sportieve prestaties zamelen ze geld in voor To Walk Again vzw. In volle voorbereiding op New York is er op 31 mei in Halle de Run to Walk-day.

To Walk Again vzw voorziet in sportinfrastructuur en sportvakanties met aangepaste accommodatie en begeleiding voor jonge, jongvolwassen en volwassen rolstoelpatiënten.
 
“Het is ons lichaam dat ons in staat stelt deze enorme prestatie te leveren. Deze krachtinspanning is echter niet voor iedereen weggelegd. Vandaar dat wij onze spieren naast de marathon ook nog willen inzetten voor To Walk Again vzw. Onze deelname is geïnspireerd door al wie niet het geluk heeft om eens het blokje rond te lopen.”
 
Met deze boodschap doen Filip, Hilde, Nadine en Rudy op hun website hun plannen uit de doeken. Geen betere locatie dan de moeder der marathons die elk jaar op meer dan 30.000 deelnemers en enkele miljoenen toeschouwers kan rekenen.
 
In volle voorbereiding op New York vindt op 31 mei in Halle de Run to Walk-day plaats.
 
Sportievelingen en vrijetijdslopers maken er tijdens Work-outs kennis met tal van complementaire fitnesstrainingen. In de Work-shops krijgen de deelnemers allerlei randinformatie rond thema’s zoals: Trainen met de hartslagmeter, Beweegeducatie, Sportblessures, … Het programma wordt extra gekruid met een recordpoging van formaat. Tijdens de Marathon² willen de organisatoren met zoveel mogelijk mensen op 10 uur en 15 loopbanden zoveel mogelijk kilometers lopen.
 
De allerkleinsten kunnen zich uitleven op een springkasteel, er wordt voorzien in drank en snacks en de dag wordt muzikaal afgesloten met een optreden van de groep ‘James’.
 
Bovendien kunnen alle sympathisanten die niet aanwezig zijn op de Run To Walk–day van 31 mei, ook de actie steunen. De website www.runtowalk.be biedt immers de mogelijkheid om de New York–marathon stappen te kopen via de website, 1 euro voor 10 stappen.
 
Elke verkochte kilometer op de loopband, elke verkochte stap, alle deelname- en inkomgelden, alle sponsoring gaan rechtstreeks naar To Walk Again vzw.
 
Voor meer informatie over de plannen van Filip, Hilde, Nadine en Rudy en de actie ten voordele van To Walk Again vzw, surf naar http://www.runtowalk.be , voor meer info over Sporta-To Walk Again, surf naar http://www.sporta.be/towalkagain.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mei 2008
Felix Merckx
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief