HALLE - Gezocht: monitoren voor Joepie en Swap

C21

HALLE - Gezocht: monitoren voor Joepie en Swap

Swaplogo

Halle gaat op zoek naar monitoren om te werken tijdens de vakantie op het speelplein Joepie en de tienerwerking Swap.

 
Speelplein Joepie
 
Is je zomervakantie nog niet volgeboekt en ben je op zoek naar een fijne bezigheid waarmee je ook nog een cent kan bij verdienen? En ben je 16 jaar of ouder en speel je graag met kinderen? Dan ben jij de geschikte monitor/monitrice voor onze speelpleinwerking Joepie!
Het speelplein is open van 30 juni tot 18 juli en van 28 juli tot 14 augustus 2008. Interesse? Schrijf dan voor 23 mei een sollicitatiebrief naar jeugd@halle.be .
Voor vragen over de vergoeding of de werking, contacteer dan gerust de jeugddienst op tel. 02 363 23 10 of jeugd@halle.be .
 
Tienerwerking Swap
 
Herinner jij je nog die knotsgekke monitoren die de schoolvakanties omtoverden tot onvergetelijke tijden? Of hoor je je vrienden nog steeds vertellen over de fantastische momenten die ze met hen beleefden? Dit is de kans om het allemaal eens van hun kant mee te maken!
De jeugddienst is ook op zoek naar monitoren voor hun tienerwerking Swap voor tijdens de zomervakantie. Ben je creatief, hou je van sport, paintballen en gaming? Ben je 18 jaar of ouder en wil je graag iets bij verdienen tussen 30 juni en 11 juli of 4 en 14 augustus?
Heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen of wil je juist zelf vrienden meebrengen om samen monitor te zijn? Aarzel dan niet en laat zo snel mogelijk iets weten: jeugddienst, tel. 02 363 23 10, jeugd@halle.be . Snel zijn is de boodschap.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2008
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief