HALLE - Radio Victoria brengt ‘Feest in de Streek’

C21

HALLE - Radio Victoria brengt ‘Feest in de Streek’

Halle_feest_in_de_streek_1gr_editiepajot
 
Halle_feest_in_de_streek_1_kl_editiepajot
 

De Halse radio Victoria en "FEEST IN DE STREEK 2008" zijn klaar voor een bruisende zomer, want... waar het feest is, is Victoria .

"Feest in de streek" is toe aan haar zesde radioseizoen. Men kan het programma beluisteren iedere zondagmiddag van 14 tot 18 uur, vanuit de studio, maar ook live van op een feest in de streek! Interviews en reportages worden afgewisseld met zomerse muziek, vaak van eigen bodem.
“Feest in de streek” geeft een folder uit waarop alle evenementen uit de streek op staan
 
Vaste rubrieken in het programma zijn de "Feestagenda" en de "FIDSbox".
In de feestagenda staan alle evenementen van in oe folder, maar ze geven ze ook wekelijks in het programma een update mee van de feesten waar men de komende week naartoe kan.
Op de site: www.feestindestreek.be staat een lijst met 100 zomerhits. Aan welke plaat heb jij mooie, gekke, bizarre, zwoele, ... herinneringen? Laat het hen weten en zij draaien zondag jouw keuzeplaat! Vanaf nu kan men ook zelf een nummer kiezen, los van de door ons samengestelde lijst.
 
FOLDER
De voorbije 6 jaar bundelden ze alle informatie over de zomerse feesten in een handige, mooie folder. Dat is ook dit jaar niet anders.
De 7de folder is een feit: . een oplage van 10.000 exemplaren, gedrukt in kleur. Tijdens deze feestelijkheden zorgen zij, naar jaarlijkse gewoonte, voor de talrijke verspreiding. De folder zal verdeeld worden over Halle, Beersel, Sint-Pieters-Leeuw en de rest van het Pajottenland.
 
Frank Vannerom van radio Victoria: “Vorig jaar schakelden we over naar een drieluik van folderformaat, door het plaatsgebrek. Vermeldenswaardig is dat er dit jaar slechts 2 feesten verhuisden van de feestagenda naar de feestflits en er maar liefst 8 NIEUWKOMERS zijn in onze feestagenda. 1 ding is duidelijk: “ ER WORDT GEFEEST IN DE STREEK!”.
 
WEBSITE
Eerst was er de folder, dan het programma en sinds vorig jaar ook de website. Feest in de streek heeft een eigen webstek: www.feestindestreek.be.
 
WEDSTRIJD
Aan “Feest in de zomer” is een wedstrijd verbonden. De winnaar van de wedstrijd 2008 sluit de zomer sportief af met een GRANVILLE-MOUNTAINBIKE.
Hoe kan men deze mountainbike winnen?
Dankzij het juiste antwoord op de wedstrijdvraag en het meest correcte antwoord op de schiftingsvraag.
 
Wedstrijdvraag “Feest in de streek” is dit jaar toe aan
 a) de vijfde folder
b) de zesde folder
c) de zevende folder
 
Schiftingsvraag
Op 4 september 2008 fietsen Ben Braillard en Didier Decooman elk een half uur bij Fitclub Halle. Hoeveel calorieën zullen zij samen verbranden gedurende 1 UUR constante hartslagtraining, aan een gemiddelde hartfrekwentie van 140. De fiets zal automatisch zijn weerstand aanpassen. 
Tip: een persoon van 85 kg die 30 minuten fietst aan 25 km/u verbrandt 425 kcal
Mail “fids a, b of c” en uw antwoord op de schiftingsvraag naar info@feestindestreek.be en wie weet wordt jij wel de winnaar !
 
 LIVEUITZENDING
“Feest in de streek” wordt live uitgezonden van op de volgende plaatsen:
•      Zondag 22 juni: Colomapark - ST-P-Leeuw
•      Zondag 29 juni: Kasteel - Beersel
•      Zondag 20 juli: Parking Leide – Halle
•      Maandag 21 juli: Record Ten Blote – Huizingen
•      Zondag 27 juli: Dorpsplein – Bogaarden
•      Zondag 24 augustus: Studio Witse – Halle
•      Zondag 07 september: Grote Markt – Halle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief