HALLE - Festival Spectakulo breidt uit met voetbal, zandstrand en camping

C21

HALLE - Festival Spectakulo breidt uit met voetbal, zandstrand en camping

Jeugdhuis_eenders

Al negen jaar lang organiseert jeugdhuis Eenders haar festival ‘Spectakulo’ iedere eerste zaterdag van september. Vrijwilligers zetten zich al jaren kosteloos en moeiteloos in om van het evenement een onvergetelijke dag te maken. Het festival lokte vorig jaar meer dan 1000 bezoekers en breidt dit jaar het festival op 6 september uit met een paar nieuwe aspecten.

Naast het gebruikelijke petanquetornooi organiseert het jeugdhuis ook een voetbaltornooi en werken de vrijwilligers samen met de integratiedienst, jeugddienst en buurtwerkers om het festival toegankelijk te maken voor iedereen. Voor de gelegenheid tovert het jeugdhuis een stukje groen van het park om tot een strand, compleet met ligstoelen, parasols en coctailbar. Vanaf de vooravond kan men terecht in een multicultureel dorpje met lekkers uit de wereldkeuken. ’s Avonds kan er verder gefeest worden in de grote feesttent en in het jeugdhuis zelf. De dj’s van dienst zullen weer het beste van zichzelf geven.
 
CAMPING
Omdat er ook steeds meer bezoekers komen uit heel Vlaanderen is de idee gegroeid om ook een camping in te richten. Dit jaar is die concreet, volledig gratis en voorzien op het grasveld tussen de Vandenpeereboomstraat en de boomgrens van het park, langsheen het rode fietspad aan de spoorweg.
 
Info: www.eenders.be  of jeugdhuis zelf, Gemeenteplein 1, 1501 Buizingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief