HALLE -Vrouw die dode achterliet in Halle gearresteerd

C21

HALLE -Vrouw die dode achterliet in Halle gearresteerd

Goedlogopolitie

De vrouw die woensdagavond een dode man heeft achtergelaten in het Vlaams-Brabantse Halle, is teruggevonden in Bergen. Dat meldt het Brusselse parket vandaag. Getuigen hadden haar nummerplaat kunnen noteren. Op basis daarvan werd de vrouw geïdentificeerd en opgepakt. Hoe de man die ze achterliet is overleden, is nog niet duidelijk maar het Brusselse parket houdt rekening met een overdosis.

Witte Opel
De vrouw bracht het levenloze lichaam van de man woensdagavond binnen in het Sint-Maria-ziekenhuis in Halle. Terwijl dokters en verplegend personeel hem probeerden te helpen, ging de vrouw er vandoor in haar witte Opel. Uiteindelijk moesten de artsen vaststellen dat de man overleden was. Hij kon geïndentificeerd worden als een 38-jarige Antwerpenaar.
 
Invloed van drugs
Ondertussen was de politie naarstig op zoek naar de vrouw. Getuigen hadden de nummerplaat kunnen noteren en op basis daarvan konden de speurders haar identificeren en terugvinden in Bergen. Toen ze daar werd opgepakt, was ze zo zwaar onder invloed van drugs dat ze niet kon ondervraagd worden. Dat zou pas in de loop van vandaag mogelijk zijn.
 
Psychiatrische kliniek
Uit onderzoek is wel al gebleken dat de vrouw en de man elkaar hadden leren kennen in het Sint-Alexiusinstituut, een psychiatrische kliniek waar ook drugsverslaafden worden behandeld. Het Brusselse parket sluit dan ook niet uit dat de Antwerpenaar overleden is aan een overdosis verdovende middelen. Met die piste wordt onder meer rekening gehouden omdat op zijn lichaam geen sporen van zwaar geweld zijn gevonden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2008
Editiepajot
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 02 mei 2024
Marc Sluys | 02 mei 2024
Marc Sluys | 01 mei 2024
Marc Sluys | 30 apr 2024

archief