HALLE - Drukke tijden voor Groot-Halle Toerist

C21

HALLE - Drukke tijden voor Groot-Halle Toerist

Groot_halle_toerist_in_vianden
 

Het zijn hectische dagen bij Groot-Halle Toerist. Verleden weekend trokken ze met 70 personen (waarvan 44 fietsers) naar Vianden (Groot-Hertogdom Luxemburg) voor de jaarlijkse driedaagse. Zaterdag werd er onder slechte weersomstandigheden 150 km gereden door de A en B-ploeg. De C-ploeg, waaronder al de dames,  haspelden 85 km af. Zondag, en dit met prachtig weer, en in een schitterend decor reden de A en B-ploeg 160 km en de C-ploeg 105 km. Proficiat aan de hele bende voor de prachtige ambiance gedurende deze 3 dagen.

Dit weekend trekken 6 flink getrainde mannen naar de Vogezen om deel te nemen aan een klassieker voor wielertoeristen "Les Trois Ballons". Deze brevet is 205 km lang met een hoogteverschil van 4300 m met als bekenste cols Le Grand Ballon en Ballon d'Alsace.

Zaterdag organiseert de club voor de 1ste maal een rally voor wielertoeristen namelijk Halle-Ingooigem meer inlichtingen hierover op www.groothalletoerist.be Tenslotte vertrekken zondag 29 juni 21 leden naar Frankrijk voor een zevendaagse fietstocht met als hoogtepunt de beklimming van 'l Alpe d'Huez.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2008
Rudi Bellemans
Rudi Bellemans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024
Marc Sluys | 23 mrt 2024

archief