" De streektafel van Paul" gaat streekproducten promoten op Stadsradio HALLE

C21 Css

" De streektafel van Paul" gaat streekproducten promoten op Stadsradio HALLE

Editiepajot_halle_paul_foto_merckx
Foto F'elix Merckx
 

Johny Sterck van het Streekproductencentrum in Halle en André Segers van Stadsradio Halle willen streekproducten promoten in Halse hotels. Paul Poels laat de luisteraars mee genieten in en buiten de kookpotten in zijn programma “De Streektafel van Paul”.

Alles begon op een mooie dag toen Johny en André aan het dagdromen waren achter een pint bier om het zoveelste kookprogramma te maken.
Johny Sterck: “Een paar maand later hadden we alles wat laten bezinken en kwamen we tot de conclusie dat het iets meer moest en zal worden dan zo maar wat eten maken. De doelstelling is streekproducten te promoten en bekend te maken bij de mensen maar ook een deur te openen naar de horeca. We gaan de restaurateurs ook mee betrekken in het programma”.
De presentator die alles vlot aan mekaar zal praten is Paul Poels.
Maandelijks zijn zij te gast in een restaurant in de streek, de kok maakt een gerecht met meerdere streekproducten klaar, waar zij de producenten aan het woord laten, en mensen die geïnteresseerd zijn kunnen deze uitzending bijwonen, een unieke kans om eens op de radio te komen en wat te snoepen van de nieuwe ontdekkingen omtrent streekproducten en gerechten.
Tijdens het diner worden de interviews afgenomen van de streekproducenten en de kok van het desbetreffende restaurant geeft ook het recept mee. Deze recepten zullen na de uitzending ook op de websites www.streekproductencentrum.be en www.stadsradio.be te vinden zijn.
De eerste uitzending in het Streekproductencentrum zit er al op en wordt uitgezonden op 27 september  
Op 15 oktober trekt men naar Les Eleveurs (02/361 13 40) met uitzending op 25 oktober en op 10 november gaat men naar Alsput (02/360 12 10) en dat wordt uitgezonden op 22 november
De laatste uitzending van het jaar zal opgenomen worden in het streekproductencentrum op 2 december (uitzending 13 december) en met het oog op de komende feesten laten ze een paar traiteurs aan het woord. De uitzending loopt telkens van 10 tot 11 uur
Ben je geïnteresseerd in het bijwonen van een opname graag uw reservatie rechtstreeks met restaurant van uw keuze.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys / Marc Colpaert | 05 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 aug 2022
Marc Sluys | 25 jul 2022

archief