Geert Carlier is de nieuwe voorzitter van Rotary HERNE-Markvallei

C21

Geert Carlier is de nieuwe voorzitter van Rotary HERNE-Markvallei

Bestuurswissel_rotary_2016__6_
Geert Carlier is de nieuwe voorzitter van Rotary HERNE-Markvallei - © Deschuyffeleer
 
Bestuurswissel_rotary_2016__33_
Rotary HERNE-Markvallei - past-voorzitter Thérèse Dedobbeleer - © Deschuyffeleer
 
Bestuurswissel_rotary_2016__41_
Ere- en erkentelijkheidstekens voor Theo Camphyn, Lucile Heremans en Marc Bosmans - © Deschuyffeleer
 
Bestuurswissel_rotary_2016__16_
Geert Carlier is de nieuwe voorzitter van Rotary HERNE-Markvallei - © Deschuyffeleer
 
Bestuurswissel_rotary_2016__21_
Geert Carlier is de nieuwe voorzitter van Rotary HERNE-Markvallei - © Deschuyffeleer
 
Z
Voorzitter Rotary Herne-Markvallei Geert Carlier, past-voorzitter Thérèse Dedobbeleer, de incoming-voorzitter en tevens penningmeester Balder Cloosen, ondervoorzitter Jean-Marie Berthot, protocolchef Peter Bekaert, secretaris Guy Lebacq, adjunct-secretaris Thierry Taffijn, adjunct-penningmeester Marc Sterckx en duivel-doet-al Ruf Minner - © Deschuyffeleer
 
Bestuurswissel_rotary_2016__10_
Vertegenwoordigers van De Okkernoot, BiJeVa, Zonnestraal, Huize Terloo, Levensvreugde en Levenslust - © Deschuyffeleer
 
Bestuurswissel_rotary_2016__3_
De jarige Louis Heremans, één van de stichtende leden van de club, werd bedacht met een bijzondere attentie voor zijn 80ste verjaardag - © Deschuyffeleer
 

Advocaat Geert Carlier uit Halle volgt Thérèse Dedobbeleer op als voorzitter van Rotaryclub Herne-Markvallei. Tijdens een druk bijgewoonde bijeenkomst in het clublokaal restaurant-feestzalen De Egelantier werd de bestuurswissel geofficialiseerd met de gebruikelijke geplogenheden. Samen met de leden van het bestuur wil de nieuwe voorzitter tijdens het komend werkjaar in de club vooral de klemtoon leggen op openheid, betrokkenheid, respect en vriendschap.

Alvorens de voorzittersattributen door te geven aan Geert Carlier mocht past-voorzitter Thérèse Dedobbeleer alvast nog de gebruikelijke ere- en erkentelijkheidstekens opspelden bij drie bijzonder verdienstelijke bestuursleden voor hun jarenlange inzet én voor de club én voor Rotary. Zo ontving Theo Camphyn voor 12 jaar penningmeesterschap de Paul Harris Fellow 1 Star. Ook na gedurende 12 jaar een functie in het bestuur bekleed te hebben waaronder ook het voorzitterschap werd Lucile Heremans bedacht met de Paul Harris Fellow 3 Star. En Marc Bosmans , reeds 30 jaar een clubicoon boordevol overgave voor de club en in die periode zelfs drie keer voorzitter, werd voor zijn fantastische inzet bedacht met de Paul Harris Fellow 2 Rubies.
Past-voorzitter Thérèse Dedobbeleer zelf mocht alvast terugblikken op een bijzonder geslaagd werkjaar met verschillende topmomenten waaronder zeker en vast ook haar gedurfde deelname aan de Dodentocht in Bornem. Bij dit alles was fundraising haar belangrijkste doelstelling. Alleen al die prestatie bracht niet minder dan 18.000€ aan sponsoring en steun op. De begunstigden hiervan waren de vzw Jana Foundation, de vzw FriS, Bulo Don Bosco Halle en de projecten van slachtofferbejegenaarster Carla Cobbaut van de politie Pajottenland. Zij ontvingen ieder 4.500€. Daarbovenop kon nog eens voor in totaal 12.515€ geschonken worden aan onder meer de gebruikelijke sociale projecten De Okkernoot, BiJeVa, Zonnestraal, Huize Terloo, Levensvreugde en Levenslust.
Het komend werkjaar gaat voorzitter Geert Carlier alvast ook, in navolging van zijn voorgangers, voor vernieuwing en ledenwerving als één van zijn voornaamste actiepunten. Daarbij kan hij rekenen op de steun van zijn bestuur met past-voorzitter Thérèse Dedobbeleer, de incoming-voorzitter en tevens penningmeester Balder Cloosen, ondervoorzitter Jean-Marie Berthot, protocolchef Peter Bekaert, secretaris Guy Lebacq, adjunct-secretaris Thierry Taffijn, adjunct-penningmeester Marc Sterckx en duivel-doet-al Ruf Minner.
De nieuwe voorzitter lichtte eveneens een tipje van de sluier van zijn jaarprogramma. Daarbij vallen alleszins de spreekbeurten van de gewezen Europese president Herman Van Rompuy en van conflictenjournalist Rudi Vranckx evenals het Kerstconcert in de St-Martinusbasiliek in Halle op.
Tijdens de bijeenkomst werd ook Louis Heremans, één van de stichtende leden van de club, bedacht met een bijzondere attentie ter gelegenheid van zijn 80ste verjaardag. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief