HALLE - Werknemers sociale economiebedrijven kregen koekjes voor hun inzet

C21

HALLE - Werknemers sociale economiebedrijven kregen koekjes voor hun inzet

Editiepajot_intro_1_foto_merckx
Gedeputeerde Walter Zelderloo en burgemeester Pieters deelden koekjes uit in Buizingen. (Foto Felix Merckx)
 
Editiepajot_intro_2_foto_merckx
(Foto Felix Merckx)
 

Gedeputeerde Walter Zelderloo bezoekt groep Intro in Buizingen

Werknemers van de Vlaams-Brabantse sociale economiebedrijven werden symbolisch bedacht met koekjes door geduputeerde Walter Zelderloo. Deze blijk van waardering past in het kader van de Openbedrijvenweek van de sociale economie.

Van 20 tot 26 april zetten 34 sociale economiebedrijven in Vlaams-Brabant onder het motto 'Kwaliteit werkt' hun deuren open.Tijdens deze Openbedrijvenweek tonen ze hun producten en diensten. Op die manier willen ze aan de economische en tewerkstellingsactoren en aan het grote publiek tonen welke bijdrage ze aan de maatschappij leveren, en dat sociale economie kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel draagt.

"Zonder gemotiveerde werknemers geen sociale economiebedrijven" zegt Jean-Pol Olbrechts, gedeputeerde voor economie. "Daarom ben ik blij dat mijn collega's gedeputeerden, samen met mij, deze mensen een leuke attentie geven als blijk van waardering voor hun inzet, dag in dag uit".

 In onze streek werden mensen van Groep Intro Vlaams-Brabant / Spectrum in Buizingen door gedeputeerde Walter Zelderloo bedacht met koekjes.

Groep Intro is een vormings- en opleidingscentrum dat zich richt tot maatschappelijk kwetsbare jongeren en volwassenen, laaggeschoolde werkzoekenden, bestaansminimumtrekkers, mensen die op één of andere manier door de mazen van het net dreigen te vallen. Spectrum, een zusterbedrijf van Groep Intro, beheert initiatieven die tegemoet komen aan individuele of collectieve noden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024
Devogeleer Emile | 17 mei 2024

archief