JEJOwines POP(t)-up in HALLE

JEJOwines POP(t)-up in HALLE

Jejowines_1
 
Jejowines_2
Jejowines_3
Jejowines_4
 

Vanaf deze week tot eind januari slaat de wijnshop van JEJOwines uit Heikruis zijn tenten op in de Basiliekstraat 70 in Halle. Reeds meerdere jaren baten Heidi en Christophe hun restaurant en wijnhandel uit op de Plaats in Heikruis.  Ook in de zomermaanden brengen ze daar ‘Wijn op het plein’ op donderdagavond.

“Door het initiatief van VZW KETEL is dit de uitgelezen kans om onze wijnen op een mooiere en efficiëntere manier uit te stallen en te laten ontdekken.”, aldus Christophe.

In de voormalige Vom’Fass winkel kan je geschenkpakketten volgens jouw smaak en budget samenstellen, maar je kan er ook terecht met jouw menu, waarbij je het gepaste advies voor bijhorende wijnen zal krijgen en kan proeven! De aangekochte wijnen kunnen aan huis geleverd worden, zodat de wijnliefhebber zonder zwoegen verdere aankopen in de Halse binnenstad kan voltooien.

“Wij beschouwen het bij JEJOwines als onze missie om eveneens minder gekende wijnregio’s naar onze klanten te brengen, met iedere wijnbouwer waarmee we samenwerken hebben we een zeer nauw contact.  De wijnen die we verkopen voeren we ook rechtstreeks in vanop het wijndomein.”, besluit Christophe.

De POPup JEJOwines wijnshop is open van woensdag tot en met zaterdag, telkens van 10u tot 18u. Ook op koopzondagen zal je hier terecht kunnen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 nov 2019
Sam Herremans
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 05 jul 2020
Roger Swalens | 25 jun 2020

archief