Bibliotheek Halle brengt Poëzie in de Stad

Bibliotheek Halle brengt Poëzie in de Stad

Img_0411
In de bibliotheek van Halle kan je de gratis affiche krijgen waarop je jouw poëtische gedachten kwijt kan. ©Roger Swalens
 

 In het  niet zo verre verleden genoot Halle  een zekere faam als dichters- en dichterlijke stad. Speciale plekken in het stadsweefsel getuigen daar zelfs nog van ook al loopt de gehaaste Hallenaar er vaak achteloos aan voorbij.

Als het van de Halse bibliotheek afhangt,komt daar verandering in. En hangen de ramen langs de straten in de stad tijdens de Poëzieweek van 30 januari tot 5 februari 2020 vol met poëzie.  

De bib lanceert een oproep: zet zelf je jouw  favoriete dichtregels, liedjestekst, een rake quote, je lievelingswoord of gewoon een spontane hersenkronkel op papier. En laat het je stadsgenoten zien.  

Stap de bibliotheek binnen en neem een van de  blanco affiches die je er gratis kan afhalen. Ook de achterflap van het laatste nummer van Info Halle kan daarvoor gebruikt worden. De vruchten van je inspiratie of noeste arbeid hang je het liefst van al  voor je raam  tijdens de Poëzieweek.

 

 

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2020
Roger Swalens
roger swalens©
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 22 feb 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 21 feb 2020
Roger Swalens | 18 feb 2020
Devogeleer Emile | 14 feb 2020
Devogeleer Emile | 14 feb 2020
Roger Swalens | 13 feb 2020

archief