Ook geen Carnavalfoor in HALLE

C21

Ook geen Carnavalfoor in HALLE

Schermafbeelding_2021-02-17_om_21
 

 Dat we in 2020 op de eindmeet moesten aankondigen dat Carnaval Halle niet kon doorgaan, dat raakte ons diep. Alles was af, de carnavalsverenigingen stonden klaar voor het feestje dat we enkel in Halle zo kunnen vieren. Zelfs nu, bijna een jaar later, beseft iedereen dat deze beslissing noodzakelijk was. Emotioneel waren de woorden, maar we waren vastberaden om Carnaval Halle in 2021 op poten te zetten als nooit te voren. Maar ook dat mocht niet zijn.
Een feest zoals Carnaval Halle vergt veel voorbereiding en we zagen al rap dat we niet uit de startblokken konden en mochten schieten. Aan het begin van 2021 bleven we de hoop koesteren om de grote Carnavalsfoor te kunnen plaatsen in de binnenstad en op het Stationsplein. Dat had willen zeggen dat we aan het evolueren waren naar betere tijden, dat het beoogde perspectief in het verschiet lag. En ja, dat we toch eens samen buiten konden komen en terug konden genieten van een 'toerke op de molen', 'een smoutebolleke' of gewoon van de unieke kermissfeer. We hadden het jullie allen gegund en al zeker aan onze vrienden foorreizigers, dewelke reeds een jaar op non- actief staan. Ook zij stonden klaar om het publiek in de meest veilige omstandigheden te ontvangen.
Halattraction, Burgemeester Marc Snoeck alsook de veiligheidsdiensten volgden de Corona- situatie nauwgezet op. Doch blijkt heden de Corona- pandemie nog niet voldoende positief geëvolueerd, opdat een volkstoeloop toegelaten zou kunnen worden. We dienen dan ook te besluiten dat de Carnavalsfoor 2021 niet zal opstellen en dus niet zal kunnen doorgaan. Halattraction zit echter niet stil en werkt achter de schermen verder. We zorgen ervoor dat Carnaval Halle ook in 2021 levendig gehouden kan worden door het nemen van bepaalde initiatieven. Volg het op onze website www.carnavalhalle.be of via onze Facebook-pagina.

En wie weet kunnen we tegen  Sinksen wel genieten van een Kermis in 't Stad. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief