Black Eagle HALLE zoekt nieuwe leden

C21

Black Eagle HALLE zoekt nieuwe leden

Foto
 

Kung fu-club Black Eagle Halle wil er vanaf juli opnieuw helemaal voor gaan en is daarom op zoek naar nieuwe leden. Kinderen vanaf 6 jaar, volwassenen, adolescenten, iedereen is welkom!

“De coronacrisis heeft een ongunstige invloed gehad op onze ledenaantallen.”, vertelt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. “De coronamaatregelen (die weliswaar broodnodig waren) en de daarbij horende beperkingen op het beoefenen van contactsport heeft heel wat leden tegengehouden om verder kung fu te blijven beoefenen. We begrijpen dit uiteraard, maar het hoeft niet te verbazen dat deze ontwikkeling een bijzonder negatieve weerslag gehad heeft op de clubwerking in het algemeen en op de financiële kant van de zaak in het bijzonder.”

“Nu er eindelijk ook nieuwe versoepelingen zijn voor de contactsporten, hebben we met het bestuur besloten om er opnieuw ‘vollenbak’ in te vliegen en onze club maximaal open te stellen voor nieuwe leden.”, stelt Jurgen Braeckmans, voorzitter en hoofdlesgever van Black Eagle Halle. “Kinderen vanaf 6 jaar, volwassenen, adolescenten, … Iedereen is welkom! We bieden een tweeledig programma aan waarin zowel klassieke krijgskunst als zelfverdediging zit en hebben dus zeker en vast voor elk wat wils.”, besluit Braeckmans.

Wie interesse heeft, mag steeds een bezoekje brengen aan de Black Eagle Dojo (Brusselsesteenweg 208, 1500 Halle – ingang langs het achtergelegen pad nabij de firma “Belsack”) en deelnemen aan een gratis proefles op woensdag vanaf 18 uur en op zaterdag vanaf 10 uur. Bij voorkeur eerst wel even contact opnemen via info@blackeaglehalle.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jul 2021
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 sep 2022
Marc Sluys | 26 sep 2022

archief