Tonnooi weekend op Jeugdcentrum Stroppen in HALLE

C21

Tonnooi weekend op Jeugdcentrum Stroppen in HALLE

Unnamed
 

 Van 27 augustus 2021 tot en met 29 augustus 2021 organiseert Jeugdcentrum Stroppen een heus tornooiweekend met verschillende leuke wedstrijden voor jong en oud. Doorlopend voorzien we voor iedereen een gezellig praatcafé en is er onze mooie speeltuin. Op zaterdag en zondag wordt dit aangevuld met smakelijke Stroppenburgers en een hindernissenspringkasteel.

Programma
 
Vrijdag 27 augustus

19u30 (start om 20u) - Koejonnentornooi - We starten het weekend met een kaarttornooi om de buurt opnieuw wat samenhorigheid te geven. Het spel dat die avond gespeeld wordt is "Koejonnen". Dit is een kaartspel met 24 kaarten, 4 spelers. Andere namen voor dit spel zijn ook "Kwajongen" of "Boompje leggen". Het is een eenvoudig spel met grote strategische mogelijkheden. We spelen de avond traditioneel voor droge worsten per boompje. 

Inschrijven via http://www.jc-stroppen.be/nl/stroppentornooi/koejonnen-2021/

Zaterdag 28 augustus 

12u00 (start om 13u) -
 Graspetanque - Het ideale zomerspel voor jong en oud. We hebben de voorbije periode al heel wat geinvesteerd in onze accommodatie, maar mooie petanquevelden zijn er helaas "Nog" niet. Daarom spelen we deze eerste editie op ons grasveld. Maar weet dat dit ergens bovenaan op onze planning staat. We spelen dit tornooi per ploeg van min. 2 en max. 3 personen. Coronagewijs brengt ieder persoon zijn eigen set petanqueballen mee.

Inschrijven via  http://www.jc-stroppen.be/nl/stroppentornooi/graspetanque-2021/

19u30 (start om 20u) - Dartstornooi - Wordt jij de nieuwe Dancing Dimi? Heb je de vaste hand van iedereen en gooi je de ene tripple 20 na de andere? Daag je vrienden en vriendinnen uit en kom je beste dartskunsten tonen. Cornonagewijs brengt ieder persoon zijn eigen set pijltjes mee. Heb je zelf geen pijltjes, geen nood laat het ons even weten. We houden ons voor dit spel aan de coronamaatregelen en er zal dus gespeeld worden op veilige afstand en met mondmasker.

Inschrijven via  http://www.jc-stroppen.be/nl/stroppentornooi/dartstornooi-2021/

Zondag 29 augustus

10u00 (start om 10u30) - 2de KUBB-strijd - Na onze geslaagde editie van 2019, organiseren we opnieuw ons Kubbtornooi. Daag jij de winnende ploeg "KUBB a la Jatte" uit en bemachtig jij de wisselbeker? Het ideale spel om de zomervakantie af te sluiten. We spelen met ploegen tussen 4 en 6 personen. 

Inschrijven via http://www.jc-stroppen.be/nl/stroppentornooi/kubb-strijd-2021/

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 aug 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief