Skallyfest 21 heeft plaats in het oud stadsmagazijn te Halle met headliners Bizkit Park en Evil Invaders

C21

Skallyfest 21 heeft plaats in het oud stadsmagazijn te Halle met headliners Bizkit Park en Evil Invaders

Fb-evil-grotertekengebied_1-100
 

De derde editie van Skallyfest heeft plaats in het oud stadsmagazijn te Halle op 11 september 2021.
Skallyfest kiest ervoor om voor deze editie volledig het hardere gitarenwerk aan het woord te laten. De hashtag #ARDT verwoordt dit volledig, het is Harder dan Hard, dus #ARDT

Met headliners als Bizkit Park, Off The Cross en Evil Invaders zet Skallyfest zich meteen op de nationale kaart als metalfestival. Deze bands hebben allen op Graspop, Alcatraz en vele andere podia gestaan.

In totaal treden er 8 bands op vanuit alle uithoeken van het land, van Mons over Antwerpen tot Roeselare. 

Over de locatie: Het is een unicum dat er een dergelijk festival kan doorgaan op de site van het oud stadsmagazijn. Skallyfest wenst de betrokken stadsdiensten, brandweer en politie uitgebreid te bedanken voor de geleverde inspanningen. Ze grijpen ook de opportuniteit aan om deze locatie opnieuw te bekijken als vaste evenementenlocatie/repetitieruimtes/werkateliers. Dit kan perfect gecombineerd worden met het oorspronkelijke idee om hier een parking van te maken.

Tickets zijn nu beschikbaar en kosten €25 in voorverkoop. Aan de kassa tel je €30 neer. Tickets beschikbaar via de Facebookpagina (https://www.facebook.com/SkallyFest) of via de website (https://www.skallyfest.be)

Skallyfest is ontstaan aan de toog van Café De Skans te Halle, 5 enthousiastelingen die een festival willen uitbouwen dat Halle op de nationale kaart zet.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief