Black Eagle HALLE gaat “fully charged”: welkomstmaand voor nieuwe en trouwe leden

C21

Black Eagle HALLE gaat “fully charged”: welkomstmaand voor nieuwe en trouwe leden

Foto_bij_persbericht_-__black_eagle_gaat_fully_charged_-_welkomstmaand_voor_nieuwe_en_trouwe_leden__
foto Ingezonden
 

Net zoals heel wat andere lokale sportverenigingen wil ook kung fu-club Black Eagle Halle evolueren naar een meer normale clubwerking na corona. Tezelfdertijd hoopt de club met haar “fully charged” welkomstmaand ook nieuwe leden aan te trekken. Elk nieuw (of trouw) lid dat in september start kan dan ook rekenen op een mooi welkomstgeschenk. 

“September is traditiegetrouw de start van het nieuwe budo-seizoen bij Black Eagle.”, vertelt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. “Dat het vorige seizoen, hoofdzakelijk door corona, een moeilijke periode was voor onze club hoeft niet te verbazen. We zijn echter vastberaden de draad opnieuw op te nemen, verder te evolueren naar een ‘normale’ clubwerking en volop in te zetten op ledenwerving. We kijken hierbij niet alleen naar potentiële nieuwe leden, maar evengoed naar oude leden die we intussen al een tijdje niet meer gezien hebben.”, verduidelijkt Pirolo.

“Om dit te bereiken willen we volledig ‘fully charged’ gaan.”, vult Jurgen Braeckmans, voorzitter van Black Eagle Halle, aan. “We trekken alle registers open, zorgen voor een welkomstgeschenk voor elk lid dat in september (op)nieuw start, blijven onze gratis proeflessen in de kijker zetten en geven binnenkort zelfs initiaties in Halse scholen. Laat er dus geen onduidelijkheid over bestaan: het is ons menens. Corona heeft een rem gezet op het sociale leven in het algemeen en de werking van vele lokale sportclubs in het bijzonder. Die trend willen wij tegengaan en zelfs omkeren.”, stelt Braeckmans.

Wie interesse heeft in een gratis proefles, kan de club steeds contacteren via info@blackeaglehalle.be. Deze gaan door op woensdag vanaf 18 uur en op zaterdag vanaf 10 uur in de Black Eagle Dojo (Brusselsesteenweg 208, 1500 Halle).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief