HALLE zet in op autodelen

C21

HALLE zet in op autodelen

Img_5938
Autodelen werd voorgesteld
 
Bart_gorgon_
Bart Gorgon stelt één van de 2 wagens voor.
 

Tijdens de Week van de Mobiliteit zet Halle het autodelen in de kijker. De stad wil inwoners informeren over deze vorm van duurzame mobiliteit en hen stimuleren om te kiezen voor een deelwagen.
Autodelen heeft belangrijke voordelen. Het systeem is beter voor het milieu, de economie en de samenleving. Eén deelwagen vervangt minstens acht tot twaalf particuliere wagens. Dat betekent niet minder CO2-uitstoot, minder parkeerdruk én minder kosten. Een duurzaam en flexibel alternatief voor het bezit van een wagen dus. Vooral voor inwoners en organisaties die sporadisch hun (tweede) wagen gebruiken en minder dan 10.000 kilometer per jaar rijden is dit een interessant systeem.  Geen kopzorgen ook rond onderhoud, herstelling of verzekering. De autodeelorganisatie neemt dat uit je handen. Ondertussen zijn er in stad Halle vier erkende autodeelorganisaties actief: Degage, Cambio autodelen, Gorgon Share en Partago.

Interesse?
Neem een kijkje op onze website Auto delen | Stad Halle. Daar vind je informatie over de verschillende autodeelorganisaties in onze stad.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief