Fifty-One HALLE trok naar de zoo

C21

Fifty-One HALLE trok naar de zoo

Img_1639
 

 Op zaterdag jl. 2/10/2021 trok de serviceclub Fifty-One Halle met een jeugdig gezelschap geleverd door Habbekrats, Huize Terloo, De Wip en Buurtwerk Halle naar de zoo van Plankendael.
Sinds 1983 organiseert Fifty-One Club Antwerpen-Haven "Dag in de Zoo" voor andersvaliden en jongeren. Dit groot feest is ondertussen het uithangbord geworden voor de dienst aan de gemeenschap van de hele Fifty-One gemeenschap in Vlaanderen.

We waren met 47 deelnemers. Dit evenement is normaal elk jaar in juni het sluitstuk van onze jaarlijkse dienst aan de gemeenschap. Dit jaar werd dat door Corona belet maar niet afgezegd. 

Zo trokken we vorige zaterdag met een volle autobus van Halle naar Planckendael. 

Het weer zat mee en we beleefden met een uitstekende gids een prachtdagje in de zoo.

De fifty-one Halle bekostigt de hele activiteit met middelen die we genereren uit onze champagneverkoop en onze jaarlijkse kaasavond.

Op 16 oktober zetten onze leden hun beste beentje voor om alweer een kwalitatief kaastreffen te organiseren.

Ditmaal op een andere locatie; nl. De Witte Duif (nabij Kerkhof Halle/ Don Bosco Halle) De opbrengst gaat integraal naar de verschillende projecten die we jaarlijks steunen. 

Op 2 december zullen we in een Sinterklaaszitting weer tal van gegadigden ondersteunen met financiële middelen. 

Elk jaar proberen we zo’n 10.000 Euro te verdelen aan sociale verenigingen in onze eigen regio.

We zijn misschien plaatselijk nog weliswaar een klein clubje van enthousiastelingen; globaal telt Fifty-One International zo’n 2.174 leden en 132 clubs. Vlaanderen met zijn  district 102 telt 951 leden. Alleszins  nu weer twee nieuwe bij want in Halle zijn we bezig aan een remonte. We vergaderen tweemaal maandelijks en ons DNA is het Goede doel te dienen in vriendschap, verdraagzaamheid en achting.

Onze jongeren van Habbekrats, de Wip, Huize Terloo en Buurtwerk Halle keerden met nog een gevuld extra cadeau huiswaarts; terug van een fijne uitstap en een dag vol dierenplezier in de zoo.  Opnieuw rendez-vous in juni 2022 !

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 okt 2021
Marc Sluys
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 nov 2021
Sam Herremans | 23 nov 2021

archief