Jaarmarkt en oktoberkermis in LEMBEEK

C21

Jaarmarkt en oktoberkermis in LEMBEEK

Dsc_5304_9481__large_
 

Het wordt gezellig in Lembeek volgende week. In de Halse deelgemeente is er opnieuw de jaarmarkt en de oktoberkermis. De verkeerssituatie in het centrum wordt tijdelijk aangepast om alles veilig te laten verlopen.

 

Van donderdag 14 oktober tot en met woensdag 20 oktober kunnen liefhebbers hun hart ophalen op de kermis. En op zondag 17 oktober is er de jaarmarkt met paarden, pony’s, ezels, schapen, geiten, cavia’s, konijnen, kippen, … Op de jaarmarkt vind je die dag een waaier aan streekproducten, kleding, geschenken en speelgoed. 

 

Centrum Lembeek verkeersvrij

De kermis wordt opgesteld op donderdag 14 oktober vanaf 10u en blijft staan tot en met woensdag 20 oktober 22u. Tijdens deze periode is het Claesplein afgesloten voor het verkeer.

Het verkeer kan wel door langs de Weerstandsstraat, die tijdelijk een tweerichtingsstraat wordt. Om dat mogelijk te maken geldt er een parkeerverbod. Op zondag 17 oktober zal een groot deel van het centrum van Lembeek tussen 7u30 en 16u niet toegankelijk zijn. Er is een omleiding voorzien langs de Zuiderstraat. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 okt 2021
Marc Sluys
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 19 okt 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys / werkgroep Trage Wegen Zuidwest Brabant | 19 okt 2021
Marc Sluys | 11 okt 2021

archief