S-Plus Bond "A. Van Acker" HALLE neemt nieuwe start

C21

S-Plus Bond "A. Van Acker" HALLE neemt nieuwe start

Nieuwe_start
 

De S-Plus Bond "A. Van Acker", de socialistische seniorenvereniging van Halle, organiseerde onlangs haar allereerste Gezellig Samenzijn na anderhalf jaar corona. Het betekende meteen een nieuwe, overtuigende start voor de vereniging met meer dan 200 leden.

"Ruim 170 senioren tekenden present voor ons eerste Gezellig Samenzijn." vertelt Arno Pirolo, piepjonge voorzitter van de S-Plus Bond "A. Van Acker". "Een groter aantal dan waar we initieel op gehoopt hadden, rekening houdend met het gegeven dat we nog steeds met mondmaskers en het Covid Safe Ticket (CST) moeten werken. Bovendien mochten we ook een twintigtal nieuwe leden verwelkomen, wat al helemaal boven de verwachtingen lag. We kunnen dan ook gerust stellen dat onze allereerste activiteit na bijna anderhalf jaar coronastilstand een groot succes was." stelt Pirolo.

Nieuwe leden gevraagd

Nu het ledenbestand wat afgenomen is omwille van corona, is de vereniging op zoek naar nieuwe leden. "Senioren ouder dan 55 jaar zijn steeds welkom, op voorwaarde dat ze in Groot-Halle wonen." stelt Pirolo. "In het verleden namen we ook mensen aan van buiten de gemeente, maar dat kunnen we op dit moment niet meer. Aangezien we de S-Plus-afdeling zijn van Halle, moeten we er ook voor zorgen dat senioren uit Halle maximaal kans hebben om aan te sluiten."

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via het nummer 0487/76.38.96 of via arno.pirolo@hotmail.com. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2021
Marc Sluys
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief