Boostervaccinatie voor 65-plussers op afspraak

C21

Boostervaccinatie voor 65-plussers op afspraak

Vaccinatie_halle_
 

 Boostervaccinatie voor 65-plussers op afspraak. Nog steeds welkom tijdens de vrije inloopmomenten voor eerste en tweede prikken Pfizer of Johnson & Johnson.

Ben je 65-plus en heb je nog geen uitnodiging gekregen voor een boosterprik? Wanneer je gevaccineerd werd met AstraZeneca of Johnson & Johnson kan je na 4,5 maand om je boosterprik gaan. Heb je Pfizer gekregen, dan kan je 6,5 maand na je 2de prik een afspraak maken. De boosterprik wordt enkel op afspraak gezet! Hiervoor neem je contact op met het vaccinatiecentrum Zennevallei via 02/525.03.40.

 

Vrije inloopmomenten

Verder zijn er nog steeds vrije inloopmomenten in het vaccinatiecentrum indien je toch beslist voor de beste bescherming tegen ziekenhuisopname (eerste of tweede prik):

  • Elke woensdagnamiddag t.e.m. 24 november van 13 tot 17 uur voor het Pfizer-vaccin.
  • Elke woensdagnamiddag t.e.m. 15 december van 13 tot 17 uur voor een eerste prik van het Johnson & Johnson-vaccin of een tweede prik van het Pfizer-vaccin. 

 

Jongeren die net 12 jaar geworden zijn, krijgen nog steeds automatisch een uitnodiging toegestuurd voor een vaccinatie op woensdagnamiddag.

 

Griepprik

De handeling van het toedienen van de griepprik in het vaccinatiecentrum is niet verzekerd. Daarom wordt gevraagd het griepvaccin niet mee te brengen naar het vaccinatiecentrum.

 

Opgelet: het callcenter voor het vaccinatiecentrum Zennevallei is beschikbaar via het nummer 02/525.03.40.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 jan 2022
Marc Sluys | 10 jan 2022

archief