Remy Van Reepingen en Yvonne Van Winghe vierden 60 jaar huwelijk

C21 Css

Remy Van Reepingen en Yvonne Van Winghe vierden 60 jaar huwelijk

Jubileum01
Remy Van Reepingen en Yvonne Van Winghe vierden 60 jaar huwelijk.
 
Jubileum02
 

Ter gelegenheid van hun Diamanten bruiloft kreeg Yvonne Van Winghe (82) en Remy Van Reepingen (81) uit de Rodenemweg 98 in Halle, op donderdag 6 januari, het bezoek van Burgemeester Marc Snoeck.

Via de broer van Yvonne leerden het koppel elkaar kennen, wat niet veel later resulteerde in een huwelijk nu 60 jaar geleden. Remy stampte een bedrijf in tuinonderhoud uit de grond waar hij in het prille begin nog per fiets en spade naar zijn klanten fietste. 

Na een paar jaar gewerkt te hebben in de fabriek volgde ook Yvonne hem in het bedrijf. Yvonne en Remy werden gezegend met 4 kinderen Nicole, Chantal, Peter, en Johan, 6 kleinkinderen en sinds kort een achterkleinkind. 

Remy verzorgt nog dagelijks de grote bloemen- en groentetuin. Yvonne daarentegen houdt het bij haken, fietsen en wandelen.

Samen genoten ze van vele reizen naar verre landen, nu houden ze het graag wat korter bij huis, samen met hun kinderen beleefden ze vele avonturen op hun reizen. Nu genieten ze eerder van een gezellige etentje samen met hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind. Wij wensen dit jubilerende bruidspaar dan ook nog vele jaren samen!

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jan 2022
Marc Sluys
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys / Marc Colpaert | 05 aug 2022
Marc Sluys | 01 aug 2022

archief