Medipure by Ortho Medica HALLE breidt uit en verhuist

C21 Css

Medipure by Ortho Medica HALLE breidt uit en verhuist

Ortho_medica-2
 

Medipure by Ortho Medica, gespecialiseerd in thuiszorg, orthopedie en mobiliteit, is verhuisd naar een nieuwe vestiging in Halle. Dankzij de verhuis kan het bedrijf voldoen aan de stijgende vraag naar comfort- en semi-orthopedische schoenen. Een voorwaarde waar de huidige oppervlakte in de August Demaeghtlaan niet aan voldeed. 

Uitbreiding van het aanbod
Waar Medipure voor de overname door Ortho Medica in 2019 vooral bekend stond als thuiszorgspecialist en leverancier voor thuisverpleegkundigen en podologen, focust het bedrijf zich nu steeds meer op het orthopedisch hulpverleningsaspect.
 
Dankzij de grote winkelruimte op de nieuwe locatie, gelegen in de Vanden Eeckhoudtstraat 8a, kan het aanbod aanzienlijk toenemen. Klanten kunnen er terecht voor mooie schoenen voor moeilijke voeten, mobiliteit voor hulpbehoevenden, (sport)bracing, orthesen en prothesen. Zowel steunzooldragers als diabeten vinden er schoenen voorzien van een uitneembaar voetbed. Pantoffels voor ouderen met een speciale antisliplaag vervolledigen het aanbod.
Complementaire dienstverlening
Dankzij de verhuis neemt Medipure by Ortho Medica zijn intrek naast een podoloog, die ook steunzolen maakt. Beide bedrijven hanteren een andere aanpak en bieden dus een complementaire dienstverlening aan.  
Je vindt Medipure by Ortho Medica sinds 3/01/2022 in de Vanden Eeckhoudtstraat 8a, 1500 Halle. Van dinsdag tot vrijdag is de winkel geopend van 8u30-12u30 en van 13u30-17u30. Op zaterdag kan je er terecht van 8u30-12u30. Er is parking voorzien voor klanten met een mobiliteitsprobleem.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jan 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2022
Marc Sluys | 20 mei 2022

archief